![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
سلام و وقت شما بخیر. شما می توانید با ارسال «وب فرم» به سفارت کانادا در آنکارا موضوع را پیگیری کنید. ارسال مدرک جدید در موردی مجاز خواهد بود که تغییر خاص و مهمی در وضعیت متقاضی ایجاد شده باشد. وبسایت گروه استادکاران: گروه تلگرامی استادکاران: اینستاگرام استادکاران:
2021-09-02 19:26:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ویزای تحصیلی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
مشاور برای گرفتن ویزای تحصیلی و ویزای کار برای همراهش کسی رو می شناسید که معرفی کنید
2021-08-29 14:36:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] مهاجرت
این که یه نفر مقیم ترکیه باشه، می تونه دلیل قانع کننده ای برای آفیسر باشه که بعد از اتمام درس در کشور کانادا، قراره به ترکیه برگرده به جای این که در کشور کانادا بمونه؟ برای ویزای تحصیلی می خواستم بپرسم
2021-08-31 17:09:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
میشه همزمان برای ویزای تحصیلی و کاری اقدام کرد ؟ ینی ریجکتی یکیشون رو اون یکی تاثیر نمیذاره ؟
2021-09-04 13:07:00 #Saskatoon [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
قبل از درخواست ویزای تحصیلی ما حتما باید یه جا اجاره کرده باشیم ؟ یعنی این رو سفارت از ما میخواد؟
2021-09-05 14:45:00 #Canada [درخواست ویزای تحصیلی] مهاجرت
درسته میگن ویزای تحصیلی المان هم یکسال طول میکشه؟ اخه میگفتن زودتر میدن نسبت بهویزا های دیگه
2021-09-08 01:56:00 #Canada [ویزای تحصیلی] مهاجرت
آیا میشه ویزای تحصیلی نگیرم و برای یه دانشگاه در کانادا پذیرش بگیریم و تمام کلاسهاشو آنلاین و از ایران بخونم و مدرکمو از راه دور بگیرم؟
2021-09-09 14:22:00 #Canada [ویزای تحصیلی] مهاجرت
با ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید واقعیتش من نمیخوام وکیل بگیرم و خودم برای ویزای همراه اقدام کنم ، همسرم ویزای تحصیلی گرفتن و الان ۱ ماهه که رفتن کانادا ، آیا ویزای owp رو باید اقدام کنم یا ویزای توریستی ؟ و سوال دوم اینکه یه دختر ۱۳ ساله دارم که از همسر سابقم هستش ، حضانتش با منه ، برای دخترم ویزای توریستی اقدام کنم ؟ ممنونم ?
2021-09-18 02:29:00 #Canada [برای ویزای همراه] مهاجرت
همسرم بواسطه من که ویزای تحصیلی دارم، ویزای owp داره، و پسرم ویزیتوری الان همسرم می خواد برای ویزای تحصیلی اقدام کنه، در پر کردن فرم CAQ لازم به من و پسرمون هم اشاره کنه، چون ما الان ویزا داریم؟ برای گرفتن ویزا چیکار باید انجام بده؟ چطوری میشه ویزای OWP رو به تحصیلی تبدیل کرد؟ یا باید از اول برای تحصیلی اقدام کنه؟
2021-09-19 08:28:00 #Quebec City [برای گرفتن ویزا] مهاجرت
من و همسرم برای تحصیلی اقدام کردیم به عنوان تای مادرم مبایعنامه ی یک واحد آپارتمان را به نام من بنویسند ،اگر تاریخش نزدیک باشه از نظر آفیسر نکته منفی میشه؟ واینکه مادرم اسمش تو مبایعنامه هست ایراد داره؟
2021-08-31 11:03:00 #Canada
آیا کسی در گروه هست که مثل ما اپریل برای سفارت انلاین سابمیت کرده باشه و هنوز بعد از ۸ ماه جوابی نگرفته باشه؟!
2020-11-24 06:56:29 #Canada مهاجرت[سفارت] مهاجرت[سابمیت ] مهاجرت
برای ویزای دانشجویی اگر همزمان با همراه درخواست بدیم چقدر این ریسکو داره که ریجت بشیم؟ و اینکه اگر جداگانه درخواست بدیم چقدر زمان میبره تا جواب ویزای همراه بیاد؟ من در حال حاضر برای پاییز ۲۰۲۱ پذیرش کالج دارم از الان اقدام کنم بصورت جداگانه برای خودم اول بعد همراهانم دیر نیست؟
2020-12-26 09:08:36 #Canada مهاجرت[ویزای دانشجویی] مهاجرت
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Canada