Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 43 times 0 Answers
0
شرایط ویزا برای دانشگاه براک به چه صورته؟ از جهت رنک مشکل سازه؟
2021-09-01 10:48:00
Canada
ویزا
#به چه صورت
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#به چه صورت
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
ترتیب چیدمان فایل کلاینت به چه صورتی هست؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنونم
2021-08-31 06:38:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
الان ورود به کانادا به صورت توریستی به چه صورته؟ اگه لینکی یا اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم
2021-09-03 06:36:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
، چیدمان مدارک داخل کلاینت به چه صورتی هست؟
2021-09-05 14:40:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 16:06:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 19:08:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
2021-09-09 03:04:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-09 05:50:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
2021-09-09 11:04:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دارم رشته finance planning &wealth management بازار کارش به چه صورتی هست ؟
2021-09-09 16:14:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
48
Views
من مادرم ویزای توریستی دارند و تا اخر دسامبر اکسپایر میشه ، ایشون برای ماه نوامبر میخوان بیان کانادا تا ویزاشون اعتبار داره اینجا بمونن و شاید بعدش درخواست ویزیتور رکورد بدیم براشون تا چندماه بیشتر در کنار ما باشند الان که شرایط ویزای توریستی برای والدین بهتر شده ، میخوام پرونده اشون رو برای تمدید یا درخواست مجدد ویزای توریستی در این چندروز آتی سابمیت کنم اگر در این حین که ایشون میان کانادا هنوز جوابی نیومده باشه براشون ، ایا میتونیم درخواست ویزیتور رکورد بدیم با خیر ؟ و اینکه مشکلی پیش نمیاد ت
2021-09-25 13:09:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
سوالی داشتم درمورد ویزای توریستی کانادا ایا من ک ۲۴ سالم هست و لیسانس حقوق دارم میتونم ویزا توریستی بگیرم ؟شرایط ویزا چی هست؟ حداقل چقدر تمکن میخاد ؟
2021-09-20 04:56:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
آقا ۴۰ سال و آقا۴۵ سال متاهل چقدر شانس ویزا برای ویزای تحصیلی دارن؟۴۰ ساله لیسانس عمران فارق تحصیل ۹۷ و ۴۵ ساله از زمانی که مهندسی مکانیکشو گرفته در ایران خودرو مشغول به کار بوده
2021-08-31 23:47:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
من پذیرش برای کارشناسی گرفتم برای دانشگاه SFU میخوام برای ویزام اقدام کنم الان اما همه میگن ریجکت میشی چون ۲۲ سالمه میشه اگر کسی از بیشتر اطلاع داره کمکم کنه
2021-08-29 16:45:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
الان ورود به کانادا به صورت توریستی به چه صورته؟ اگه لینکی یا اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم
2021-09-03 06:36:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal