![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
بنده کارشناسی ارشد شیمی تجزیه هستم معدل خوبی ندارم اما مقاله isi دارم الانم بیکارم همسرم کارشناسی ارشد hseهستن ایشون رزومه کاری خیلی خیلی عالی دارن الانم سمت خیلی خوبی دارن میشه لطف کنن راهنمایی کنن که ما کدوممون اقدام کنیم بهتره و اینکه برام توضیح بدن چه جوری ممنونم ??
2021-08-31 09:00:00 Canada ویزایدانشجویی #کارشناسی ارشد![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کارشناسی ارشد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
و من کارشناسی ارشد پژوهش هنر دارم و دو سال هست در مدارس غیردولتی مقطع دبستان و دبیرستان هر کدام هفته ای ۱۰ ساعت دروس هنر و آموزش نقاشی تدریس می کنم اما متاسفانه از طرف مدارس بیمه نشدم بعدها برای مهاجرت به کانادا چطور می تونم از کارم در مدارس غیردولتی به عنوان سوابق شغلی در رزومه ام استفاده کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم
2021-10-15 08:34:00 #Canada [کارشناسی ارشد] ویزایدانشجویی
و من کارشناسی ارشد پژوهش هنر دارم و دو سال هست در مدارس غیردولتی مقطع دبستان و دبیرستان هر کدام هفته ای ۱۰ ساعت دروس هنر و آموزش نقاشی تدریس می کنم اما متاسفانه از طرف مدارس بیمه نشدم بعدها برای مهاجرت به کانادا چطور می تونم از کارم در مدارس غیردولتی به عنوان سوابق شغلی در رزومه ام استفاده کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم
2021-10-15 08:34:00 #Canada [کارشناسی ارشد] ویزایدانشجویی
من چهل سال دارم و حدود ۱۸ سال پیش مدرک کارشناسی ارشد گرفته ام به نظر شما اگر اپلای کنم برای یک کارشناسی ارشد در رشته دیگه ای (مثلا مدیریت)، به علت گپ تحصیلی آفیسر رد میکنه؟ البته در این مدت کار کاملا مرتبط با رشته کارشناسی و کارشناسی ارشدم (رشته های علوم توانبخشی) انجام داده ام البته هدف من فقط اقامته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-10-22 11:32:00 #Canada [کارشناسی ارشد] ویزایدانشجویی
لطفا راهنمایی کنید بنده حقیرو ۲۹سالمه ایلتس ۶.۵ لیسانس مکانیک سیالات دارم سال ۹۵ معدل پایین شد بنا به دلایلی ۱۳.۵ ۳ سال دانشکده صنعت هواپیمایی دوره تعمیرنگهداری موتور و بدنه هواپیما دارم برای این رشته کالج دیپلوما میتونم شرکت کنم ۴ ترمه دورش دوره سرتیفیکت موتور جت هواپیما ۳ ترمه میتونم شرکت کنم از لحاظ رجکتی ویزا میگم یا حتما باید برا مستر اقدام کنم بر فرض هوافضا
2021-09-21 03:09:00 #Canada
2021-10-15 08:34:00 #Canada
الان برای من پیش میاد با توجه به صحبت هایی که شد وقتی رشته ای که میخوایم بخونیم ارشد دانشگاهی نداره این دیگه توجیح داره که چرا داریم میریم کالج درسته؟
2021-09-01 04:23:00 #Canada
همسر بنده متولده 1370، میخواد تحصیلی اقدام کنه، ارشد مهندسی شیمی داره، معدل لیسانس 14،معدل ارشد 17،دانشگاه سراسری خونده ولی مقاله نداره آیلتس ماک، 6.5 شده 4 سال سابقه کار مرتبط با بیمه داره و مشغول به کاره در حال حاضر با توجه به نمره زبانش و زمانبر بودن اکسپرس انتری میخواد تحصیلی اقدام کنه،کدوم مقطع رو پیشنهاد میدید تا شانس ویزا بیشتر باشه؟با این شرایط،مستر مجدد، پی اچ دی یا کالج؟ از نظر جاب آفر و قضایای مالی در ایران مشکلی نیست، ممنون میشم راهنم
2021-09-29 05:35:00 #Canada