![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
0
من ۲۲ سالمه و دانشجوام اما میخوام وسط درسم برای کالج یه رشته ی دیگه اپلای کنم ( computer programming ) مثلا اما شنیدم تو این سن ریسک ویزا دارم این درسته ؟؟؟ از طرفی نمیخوام بگم دانشجو بودم و انصراف دادم و میخوام تغییر رشته بدم ! میتونم سابقه کار الکی ارائه بدم که مرتبط با کامپیوتر باشه برای راضی کردن آفیسر ؟
2021-08-30 11:20:00 Canada ویزایدانشجویی #سابقه کار
1 Reply
بله میتونید ۲۲ زیاد نیست واسه کالج
2021-08-30 11:28:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#سابقه کار
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اگر شاغل رسمی باشیم سابقه کار برامون حساب میشه؟
2021-08-30 11:19:00 #Canada [سابقه کار] ویزایدانشجویی
من می خوام برای یک دوره post graduate کالج اقدام کنم و در ریکوایرمنتها فقط مدرک دانشگاهی و نمره زبان رو نام برده آیا نیازی به ریز نمرات نیست؟ و همچنین رشته ای که می خوام اقدام کنم مرتبط به سابقه کارم هستش چه مدرکی رو باید بزارم؟ ممنون
2021-09-03 03:44:00 #Canada [سابقه کار] ویزایدانشجویی
اگه به عنوان مثال دیپلم کامپیوتز داشته باشیم و چند سال سابقه کار حسابداری. شانس اینو داریم برای دوره حسابداری توی کالج اقدام کنیم ؟
2021-09-26 08:55:00 #Canada [سال سابقه کار] ویزایدانشجویی
همسر بنده متولده 1370، میخواد تحصیلی اقدام کنه، ارشد مهندسی شیمی داره، معدل لیسانس 14،معدل ارشد 17،دانشگاه سراسری خونده ولی مقاله نداره آیلتس ماک، 6.5 شده 4 سال سابقه کار مرتبط با بیمه داره و مشغول به کاره در حال حاضر با توجه به نمره زبانش و زمانبر بودن اکسپرس انتری میخواد تحصیلی اقدام کنه،کدوم مقطع رو پیشنهاد میدید تا شانس ویزا بیشتر باشه؟با این شرایط،مستر مجدد، پی اچ دی یا کالج؟ از نظر جاب آفر و قضایای مالی در ایران مشکلی نیست، ممنون میشم راهنم
2021-09-29 05:35:00 #Canada [پی اچ دی] ویزایدانشجویی
ممنون میشم اگه کسی تجربه شخصی داره من را هم راهنمایی کنه.اگر شخصی رشته اش کاردانی رادیولوژی باشه و با این رشته ۱۵ سال سابقه کار داشته باشه و در ۴ سال اخیر رشته پرستاری را ازش فارغ التحصیل شده باشه ممکن آفیسر به دلیل عدم تطابق رشته ویزا بهش برای تحصیل در رشته پرستاری برای master را نده و بگه منافات داره ؟(سابقه کار در پرستاری ندارم و تازه ۳ ماه پیش لیسانس را گرفتم)
2021-10-08 05:51:00 #Canada [سال سابقه کار] ویزایدانشجویی
من لیسانس الکترونیک دارم با حدود ۱۲ سال سابقه کار مرتبط لیسانسم رو سال ۸۶ گرفتم الان میتونم برای ارشد تو کانادا اقدام کنم ؟ اگر میشه چه مدارکی میخواد و از کجا باید شروع کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-10-18 04:17:00 #Canada [سال سابقه کار] ویزایدانشجویی
کسی دانشگاهی که با معدل پایین برای ارشد پذیرش بده سراغ داره؟ البته 10 سال سابقه کار مرتبط دارم
2021-10-19 01:39:00 #Canada [سال سابقه کار] ویزایدانشجویی
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
بنده کارشناسی ارشد شیمی تجزیه هستم معدل خوبی ندارم اما مقاله isi دارم الانم بیکارم همسرم کارشناسی ارشد hseهستن ایشون رزومه کاری خیلی خیلی عالی دارن الانم سمت خیلی خوبی دارن میشه لطف کنن راهنمایی کنن که ما کدوممون اقدام کنیم بهتره و اینکه برام توضیح بدن چه جوری ممنونم ??
2021-08-31 09:00:00 #Canada