Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#مونترال
#جمعه بازار

من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Canada [میخواستم بپرسم] خرید

من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Canada [میخواستم بپرسم] خرید

مونترالی، من برای پاسپورت عکس گرفتم دو قطعه پنج دلار، اگر دوست داشتید که آدرس رو داشته باشید بفرمایید در خصوصی براتون بفرستم.
2021-09-29 12:21:00 #Canada [پاسپورت] خرید

کسی میدونه public mobile کجای مونترال شعبه داره؟ کدوم مراکز خرید
2021-06-16 06:38:36 #Montreal [مونترال] خرید

2018-07-17 10:32:00 #Montreal

، به صرفه ترین راه برای استفاده از تلفن و اینترنت برای سفر به آمریکا چی هست؟ ممنون
2021-09-28 21:56:00 #Montreal