![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ترجمه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00 #Toronto [ریز نمرات] دانشگاه
با عرض پوزش خدمت ادمین محترم گروه راستش من ولی چون نمیدونستم از کجا و از کی بپرسم، گفتم اینجا مطرح کنم شاید شما تونستید منو راهنمایی کنید با امید به باز شدن مرزها و امکان ورود به خاک کانادا میخواستم مدارک تحصیلی دخترم رو بدم دارالترجمه کلاس نهم رو تموم کرده و سال جدید میره دهم مدارک مربوط به پایه نهم مثل مدرک فارغالتحصیلی و ریز نمرات نهم کافیه بدم ترجمه؟ یا برای ثبت نام مدارس کانادا مدارک تحصیلی دیگه ای هم باید ترجمه بشه؟؟؟ ممنونم میشم منو راهنمایی کنید? اگه گروه یا کانال تلگرامی رو میشناسید ک
2021-08-30 04:54:00 #Ontario [ریز نمرات] دانشگاه
یورک ازم خواسته برای دیفر کردن پذیرشم باید به مدرسم بگم کارنامه دوازدهممو براشون بفرسن ولی خو مدرسه همچین کاری نمیکنه نه ایمیل نه هیچی حتی دیپلممو با ترجمه و همه ی مهرای لازمو ایمیل کردم بازم میگن مدرسه باید بفرسه کسی میدونه چیکار کنم؟ راه حلی هستش؟
2021-08-30 16:52:00 #Toronto [کار] دانشگاه
برای ترجمه سند ملک ، شناسنامه ، فیش حقوقی و تمکن مالی فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟؟ برای سند ملک ترجمه تمامی صفحات لازمه یا فقط صفحه اول کافیه؟
2021-08-31 04:10:00 #Vancouver [تمکن مالی] دانشگاه
برای کلاس های آنلاینی که استاد فرانسه صحبت میکنه کسی برنامه ای میشناسه که زیرنویس انگلیسی بزنه یا حتی ترجمه کنه؟
2021-09-02 11:24:00 #Quebec City [استاد] دانشگاه
اگر سند منزل را ب عنوان تای ترجمه و معرفی کنیم ولی برای تکمیل تمکن ناچارا منزل را بفروشیم آیا مشکلی در پرونده ایجاد میشود؟
2021-09-02 11:37:00 #Montreal [ترجمه] دانشگاه
امروز برای من یک ایمیل امد در خصوص ایجاد Permanent Code من از طریق فایل راهنما وارد سایت شدم و مشخصات خودم و پدر و مادرم را تایید و سیو کردم مرحله بعد چی هست من باید ایمیل مربوط به permanent code ترجمه شناسنامه و پاسپورتم را بفرستم الان در myconcordia تاییدش کردم این study permit چه فرمی هست که میگن تو permanent code باید اپلود کنم و از کجا باید تهیه بشه مرحله بعدی چه هست لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-02 14:06:00 #Montreal [پدر و مادرم] دانشگاه
دارالترجمه با قیمت مناسب و کاربلد اگر سراغ دارید ممنون میشوم بمن معرفی کنید؟ ضمن اینکه مدارک میشه براشون اسکن فرستاد یا همه مدارک باید فیزیکی تحویل دارالترجمه داد؟
2021-09-03 14:55:00 #Saskatoon [با قیمت مناسب] دانشگاه
و عرض ادب برای ترجمه مدارک آیا ترجمه دیپلم و ریز نمرات دبیرستانم لازم هست یا مدارک و ریز نمرات دانشگاه کفایت می کند؟
2021-09-04 02:12:00 #Saskatoon [ریز نمرات] دانشگاه
ددلاین فرستادن مدارک برای ارشد زبان شناسی میدونید چه زمانی هست؟پیدا نمیکنم متاسفانه ایمیلم زدم میگه شلوغیم فعلا
2021-08-28 18:22:00 #New brunswick
برای اپلای اولیه مهندسی برق meng میشه ریز نمره غیر رسمی اپلود کرد؟
2021-08-30 09:55:00 #New brunswick
براي فرستادن اصل مدرك دانشگاه وآزاد كردنشون تا كي وقت داريم.تا ددلاين دانشگاه موقع اپلاي؟يا بعدش هم ميشه مدارك رو فرستاد؟
2021-09-04 04:39:00 #New brunswick
براي اپلاي كردن مستر براي دانشگاه يورك ، حتما بايد اصل مدرك ليسانس رو آپلود كنيم ؟ با مدرك موقت ميشه اپلاي كرد و اصل مدرك رو ديرتر ارائه داد؟ ممنون ميشم اگر ميدونيد بهم بگيد??
2021-10-11 07:22:00 #New brunswick
من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00 #New brunswick
براي فرستادن اصل مدرك دانشگاه وآزاد كردنشون تا كي وقت داريم.تا ددلاين دانشگاه موقع اپلاي؟يا بعدش هم ميشه مدارك رو فرستاد؟
2021-09-04 04:39:00 #New brunswick
، كسي كه ايران علوم آزمايشگاهي ليسانس خونده باشه ميتونه مستر رشته هاي نزديك از ubc پذيرش بگيره؟ چه رشته هايي ميتونه اقدام كنه؟ و اينكه شهريه اون رشته ها هم همون حدود ١٠ هزارتاست؟
2021-09-03 16:04:00 #New brunswick