Viewed 54 times 1 Answers
1 Answers

تایلنول هر چهار ساعت به علاوه پاشویه مداوم موثرترین راهه.
2021-01-29 16:40:02

Similar Question:
#
#تب
#بیماری
#دکتر

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

اعضا محترم من پسرم سرما خورده کمی و تب هم داره اگه برم فارماپری بهش شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان میدن ؟
2021-08-31 13:11:00 #Canada [ترم] پزشکی

و مطمئن نیستم چه اندازه سوالم مرتبط با این گروه میشه؟ ولی چون به موضوع تی مربوط هست ترجیح میدم جایی سوال کنم که جواب درست بگیرم ممنون میشم از پاسخ تون خواستم مطمئن باشم ایا هنوز محدودیت تعداد برای مهمانی ها در منزل وجود داره در صورتی که افراد حاضر در مهمانی واکسینه شده باشند؟ اگر بله تعداد مجاز برای داخل منزل و یا حیاط چند نفر هست ؟
2021-09-17 14:21:00 #Montreal پزشکی

سوالی داشتم پدر من ماه جون دوز اول استرازنیکا ایران زدن و دوز دوم رو ماه اگست اینجا فایزر زدن ایا میتونن اکتبر به فاصله ده هفته از دوز دو ، یک دوز دیگه فایزر بزنن ؟ آیا اجازه میدن برای دوز سوم ؟
2021-09-21 20:00:00 #Montreal [اجازه] پزشکی

آیا می توان برای بیماری که در ایران هستن از کانادا دارو بخریم و براشون ببریم؟ آیا این کار منع قانونی داره؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-01 20:33:00 #Canada [کانادا] پزشکی

همسرم کرون داره ۱۵ سال پیش جراحی کرده و الان بیماری ش شعله ور شده و حدود سه ماهه که درد داره و تقریبا هر دو سه روز غذاش رو بالا میاره و هر بار تو اورژانس بهش سرم و پنتاپرازول و کترلاک و گاهی با شیاف درد رو کنترل میکنن و برای جراحی تردید دارن با این وضعیت میخواستم ببینم نظرتون چیه جواب کونولوسکوپیش رو هم براتون میفرستم البته قراره MRIانتروگرافی انجام بده ممنون از پاسخگوییتون
2021-09-06 05:30:00 #Canada [سال] پزشکی

من شنیدم دکترها در کانادا لا دیر وقت میدن و کلا کارای پزشکی خیلی کند پیش میره...در اینصورت تکلیف بیماری که مشکلش ضروریه و یا نمیتونه تحمل کنه چیه ؟ آیا بهتر نیست بره ایران ؟
2021-10-01 17:02:00 #Canada [پزشک] پزشکی

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Canada [پزشک] پزشکی

تب دختر من ۳۸ است و ۲۳ ماهه است با ادویل میشه ۳۷.۴ تب پیشانی چطور میشه تبش را پایین بیاوریم الان غیر از اورژانس در مونترال کجا میشه رفت.
2021-09-26 15:10:00 #Toronto

چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Toronto

دخترم نزديك سه ماهشه . از ديشب تاحالا بعد از هر بار شير خوردن بالا مي ياره گاهي هم مقدارش زياده. قبلا اينجوري نبوده. تجربه اي داريد در اين مورد؟؟ لازمه دكتر ببرم؟؟
2021-01-10 07:55:37 #Toronto پزشکی[تغذیه] پزشکی[شیر خوردن] پزشکی[دکتر] پزشکی

پسرم هفت روز پيش واكسن يكسالگي. را زد. امروز تب كرده. نميدونم از واكسن هست يا بخاطر دندوناشون هست. خيلي نگرانم. تبش را گرفتم ٣٨.٥ بود( از گوش) .الان تايلنول بهش دادم. بايد بعد از چند ساعت دوباره تايلنول بدم؟ نياز هست دكتر ببرم؟
2021-01-22 15:38:26 #Toronto پزشکی[پزشکی] [تب] پزشکی[دکتر] پزشکی

پنبه گوش پاك كن تو گوشم گيركرده رفتم دكتر و بهم گفت چيزى نميبينه !!! اما من گوشم درد ميكنه بايد چيكار كنم ؟
2021-10-02 16:15:00 #Toronto

تب دختر من ۳۸ است و ۲۳ ماهه است با ادویل میشه ۳۷.۴ تب پیشانی چطور میشه تبش را پایین بیاوریم الان غیر از اورژانس در مونترال کجا میشه رفت.
2021-09-26 15:10:00 #Toronto