![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#خرید
#گوشى
#Apple care
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Canada [میخواستم بپرسم] خرید
با ی که تجربه خرید ایونت های ورزشی رو دارند، ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایند من قبلا Cable TV داشتم و برای دسترسی به شبکه BeIN sport ماهیانه پول میدادم الان شنیدم که اپلیکیشن هایی هست که میتونم با همون پول ایونت ها رو از گوشی یا کامپیوترم هم ببینم کسی در این زمینه تجربه ای داره؟
2021-08-29 16:20:00 #Montreal [ترم] خرید
#Apple care
ببخشيد شايد سوالم مرتبط نباشه ولي كسي ميتونه راهنمايي كنه ، ايا استور كرديت كاناديدن تاير رو ميشه به كرديت كارتم برگردونم؟ منم خريدم رو برگردوندم ولي چون دير شده بود بهم هزينه شو استور كرديت دادن و به كرديت كارتم برنگردوندن
2021-09-12 19:17:00 #Montreal
میتونین لطفا راهنمایی کنین دقیقا چه وسایلی برای اسکی باید خریداری کنیم؟ ممنون
2021-09-27 23:24:00 #Montreal
من براى دوستم كه در امريكا زندگى ميكنه و بچه دار شده ميخوام كادو بفرستم از طريق آمازون، اما نميدونم چه طورى من كه كانادا زندگى ميكنم ميتونم اين كارو بكنم .ميشه منو راهنمايى كنين ؟؟
2021-05-21 14:57:18 #Montreal
براي سفيد كردن يا پاك كردن لكه هاي لباس نوزاد چي استفاده مي كنيد كه حساسيت زا نباشه اينجا vanish پيدا نميشه?
2021-05-11 02:20:16 #Montreal