Viewed 54 times 0 Answers
0
من اینجا با کلوز ورک پرمیت هستم و همسرم با اوپن ورک پرمیت. چون پاسپورت اون زودتر از پایان قرارداد من اعتبارش تموم میشد، باید پاسپورت رو تعویض کنیم و در خواست ویزا و ورک پرمیت ۲ باره بدیم. حالا سوالم اینه که باید از پرو فایل خودم تو CIC درخواست جدید بدم واسه اون؟ یا بگم خودش پرو فایل بسازه و درخواست بده؟
2021-01-22 18:13:54 Montreal اداری # #مهاجرت #پاسپورت #تعویض پاسپورت #ورک پرمیت #ویزا #کلوز ورک پرمیت #درخواست ویزا
Similar Question:
#
#مهاجرت
#پاسپورت
#تعویض پاسپورت
#ورک پرمیت
#ویزا
#کلوز ورک پرمیت
#درخواست ویزا
#مهاجرت

رفتار اداره مهاجرت با اپلیکیشن سیتیزن شیپی افرادی که ۳ سال از ۵ سال رو پر میکنن و به محض پر کردنش میرن ایران موندگار میشن و فقط برای امتحان یا مصاحبه بخان برگردن، چیه؟ آیا رد میکنن درخواست سیتیزن شیپی رو؟
2021-06-28 03:27:37 #Montreal [اداره مهاجرت] اداری

یک سوال دارم ایا صفحات سفید پاسپورت هم جز مدارک که وقتی ترجمه می کنیم باید بفرستیم برای ستیزن شیپی؟یا فقط صفحاتی که مهر دارند؟
2021-06-28 04:01:01 #Montreal [پاسپورت] اداری

کسی هست که تجربه تعویض پاسپورت ایرانی را با دفتر واشنگتن داشته باشه؟
2021-05-02 01:38:22 #Montreal [پاسپورت ایرانی] اداری
#ویزا

مدارکی که برای ویزا آفیس فدرال برای ویزای دانشجویی ارسال میشه و ایران ترجمه شده باید مهر دادگستری و وزارت خارجه داشته باشه یا ترجمه و مهر مترجم رسمی کافی هست؟ لازم هست مهر مترجم رسمی کبک گرفته بشه؟
2021-06-25 14:46:02 #Montreal [ویزای دانشجویی] اداری
#درخواست ویزا

اگر بعد در خواست ویزا پاسپورت عوض کنیم ویزا به اعتبار زمان که پاس جدید ویزا میدن یا اعتبار پاسی که درخواست ویزا دادیم؟؟
2020-12-26 10:15:08 #Montreal [ویزا][پاسپورت][تعویض پاسپورت] اداری

من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Montreal

من پدرم ایران هست و من و مادرم اینجا باهم زندگی میکنیم خواستم بپرسم که بعد دادگاه مادرم میتونه درخواست بده برای پدرم که بیاد کانادا؟
2020-12-12 12:36:24 #Montreal اداری[مهاجرت] اداری

اطلاع دارین چقدر طول میکشه تا استادی پرمیت و ورک پرمیت تمدید بشن؟و آیا میشه همزمان اقدام کنیم، یا باید اول استادی پرمیت تمدید شه؟
2021-06-25 15:24:38 #Montreal