![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ورک پرمیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اطلاع دارین چقدر طول میکشه تا استادی پرمیت و ورک پرمیت تمدید بشن؟و آیا میشه همزمان اقدام کنیم، یا باید اول استادی پرمیت تمدید شه؟
2021-06-25 15:24:38 #Montreal [چقدر طول میکشه] اداری
فرزند پانزده و ده ساله ای که استتوس پدر و مادرشون ورک پرمیت هستند، می تونند سین نامبر بگیرند؟
2021-06-13 13:31:33 #Montreal [پدر و مادر] اداری
ببخشید فرزند پانزده و ده ساله ای که استتوس پدر و مادرشون ورک پرمیت هستند، می تونند سین نامبر بگیرند؟
2021-06-08 08:24:36 #Montreal [پدر و مادر] اداری
اپن ورک پرمیتهایی که تو فرودگاه یا مرز بهمون میدند اینها فقط اجازه کار در کانادا است و بر اساس اون نمیتونیم خارج و داخل کانادا شویم. یه لیبل ویزا هست که بهمون میدهند تو پاسپورت بزنیم و اون به منزله ورود و خروج هست. اسم اون نوع ویزا را می خواستم؟
2021-06-01 07:00:27 #Montreal [اپن ورک پرمیت] اداری
تاریخ وورک پرمیت همسرم تا آخر مارچ تموم میشه ، برای تمدید یک ماه پیش اقدام کردیم یه برگه گرفتیم که میشه ضمیمه وورک پرمیت فعلی کرد اما هرچی تو سایت اوبر اپلود می کنیم اررور می ده ،خیلی هم زنگ زدیم و توضیح دادیم و بازم وقتی مدرک جدیدو اپلود می کنبم اررور می ده،تا حالا برای کسی پیش اومده ابن اتفاق؟می دونید راه حلش چیه؟
2021-04-26 03:38:16 #Montreal [یک ماه پیش] اداری
من اینجا با کلوز ورک پرمیت هستم و همسرم با اوپن ورک پرمیت. چون پاسپورت اون زودتر از پایان قرارداد من اعتبارش تموم میشد، باید پاسپورت رو تعویض کنیم و در خواست ویزا و ورک پرمیت ۲ باره بدیم. حالا سوالم اینه که باید از پرو فایل خودم تو CIC درخواست جدید بدم واسه اون؟ یا بگم خودش پرو فایل بسازه و درخواست بده؟
2021-01-22 18:13:54 #Montreal [مهاجرت][پاسپورت][تعویض پاسپورت][ورک پرمیت][ویزا][کلوز ورک پرمیت][درخواست ویزا] اداری
در فرم های مربوط به اپن ورک پرمیت درقسمت میلیتری سرویس، اگر فردی معاف شده باشه و فقط دوماه آموزشی رفته باشه باید گزینه یس رو انتخاب کنه یا نه؟ با تشکر
2020-12-23 18:05:13 #Montreal [ورک پرمیت] اداری
من الان با ورک پرمیت داخل کانادا هستم و برای ویزا می خوام اقدام کنم چون ویزام منقضی شده. همسرم هم ویزا و هم ورک پرمیتشون معتبر هست. در زمان پاسخ دادن به سوالات اولیه برای رسیدن به اپلیکیشن پاسخ به این سوال بله هست یا خیر. Are you accompanying family member?
2020-12-23 18:04:10 #Montreal [ورک پرمیت][ویزا][کانادا] اداری
من باید استادی پرمیت خودم و وورک پرمیت همسرمو تمدید کنم، کسی این کارو انجام داده که منو راهنمایی کنه؟؟ ممنون
2020-12-23 17:13:40 #Montreal [ستادی پرمیت][وورک پرمیت] اداری
کسی چند وقت اخیر برای گرفتن ورک پرمیت به مرز رفته که چندتا سوال ازشون بپرسم؟ ممنون
2020-12-23 16:04:05 #Montreal [ورک پرمیت] اداری
کسی هست که اخیرا استتوسش decision made شده باشه و برای قسم دعوت شده باشه ؟ میخواستم بدونم چقدر طول کشیده ؟
2021-06-28 03:46:31 #Montreal
معمولا عکسهای پرسنلی که در کانادا استفاده میشه جهت انجام کارهای اداری و کاری و مدرسه و ... در چه سایزی باید باشه؟
2021-06-16 06:48:07 #Montreal
کنسولگری انگلیس در مونترال انگشت نگاری نمیکنه ؟ باید حتما بریم اتاوا ؟
2021-06-16 06:40:41 #Montreal