Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 45 times 0 Answers
0
با توجه به قوانین جدید سفرهای خارجی،آیا همسر و فرزند دانشجو که ویزای اپن ورک پرمیت و ویزیتوری دارن، میتونن وارد کانادا بشن؟
2021-04-15 02:43:18
Montreal
مهاجرت
#اپن ورک پرمیت
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#اپن ورک پرمیت
کسی فرم ۵۷۱۰ رو برای تمدید اپن ورک پرمیت پر کرده تا الان؟ سوال سوم I am applying for: 1-Apply for a work permit with the same employer 2- Apply for a work permit for the first time بین این دو تا اولیو من انتخاب کردم اما چرا برای اپن ورک پرمیت نوشته که با همان employer ؟؟ ایا من دارم فرم اشتباهی رو پر میکنم؟؟ من استادی پرمیتمو تمدید کردم الان توی اپلیکیشن جدا برا همسرم دارن اقدام میکنم.
2021-10-26 16:24:00
#Quebec City
[اپن ورک پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
من اپن ورک پرمیت داشتم تا پایان سپتامبر و اواخر جولای درخواست تمدیدشو دادم ولی در تاریخ 20 نوامبر بهم گفتن ریجکته وباید سریع خاک کانادا رو ترک کنم و الان درسته یه ماه شده و من نتونستم نامه کاری همسر رو بگیرم. میخواستم ببینم شما چه راهی رو پیشنهاد میدید و اینکه این یک ماه قانونی هست موندنم؟
2020-12-23 18:07:14
#Montreal
[ورک پرمیت]
[کانادا]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
آیا هنوز منع ورود به کانادا برای کسانیکه ویزای اپن ورک پرمیت و ویزیتوری دارن وجود داره؟
2020-12-23 15:41:56
#Montreal
[ ویزای اپن ورک پرمیت]
[ویزای ویزیتور ]
[کانادا]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
اگر کسی اپن ورک پرمیت داشته باشه و در حینش استادی پرمیت گرفته باشه ولی دانشگاه ثبت نام نکرده باشه و قصد نداشته باشه کلا از استادی پرمیت ش استفاده کنه ، ایا میتونه برای تمدید ورک پرمیتش اقدام کند؟ ایا ممکنه بگن تو استادی پرمیت داری اونو تمدید نکن؟
2020-11-29 09:55:31
#Montreal
[استادی پرمیت]
[تمدید ورک پرمیت]
[دانشگاه]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
52
Views
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
سایتی هست قوانین جدید مهاجرت کانادا داخلش باشه ؟معتبر هم باشه
2020-12-19 16:55:08
#Montreal
مهاجرت
[مهاجرت]
0
Votes
0
Answers
45
Views
من شنیدم برای درخواست ویزا بهتره با پاس جدید اقدام کنیم که مهلت ۴ ساله داشته باشه حالا از پاس همسرم یکسال مونده اشکال نداره سی ای کیو رو با این پاس اقدام کنیم و ویزا رو با پاس جدید؟
2021-08-30 05:45:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
من ویزای همسر و فرزندم اومده خودم توی پرونده شون تای بودم الان برای اینکه تقاضای همراهی بدم و بر ای خودم اقدام کنم چه باید کرد؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنند
2021-09-03 13:03:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal