![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#اجازه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سوالی داشتم پدر من ماه جون دوز اول استرازنیکا ایران زدن و دوز دوم رو ماه اگست اینجا فایزر زدن ایا میتونن اکتبر به فاصله ده هفته از دوز دو ، یک دوز دیگه فایزر بزنن ؟ آیا اجازه میدن برای دوز سوم ؟
2021-09-21 20:00:00 #Montreal [اجازه] پزشکی
شما در دوران حاملگی عسل مصرف کردین؟ آیا اجازه هست به مقدار کم مصرف بشه؟
2021-05-16 02:31:56 #Montreal [اجازه] پزشکی
در مورد وقتیکه دکتر سرویکس روچک میکنه سوال داشتم. من یه بار چک شدم و از شدت درد نیم ساعت گریه میکردم. راهی هست دیگهاجازه ندم چک کنن؟ واقعا دردناکه
2021-01-10 07:21:36 #Toronto [پزشکی][سرویکس][دکتر] پزشکی
خواستم بپرسم آیا میشه از کارت ملدی غیر استفاده کرد برای سونوگرافی ؟ آیا اجازه میدن ؟
2020-11-07 07:32:38 #Montreal [کارت ملدی][سونوگرافی ] پزشکی
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal
من دچار گوش درد شدم سابقه عفونت قارچی گوش داشتم که درمان شد ۴ ماه پیش سه ماه پیش که ایران بودم دکتر مجددا چک کرد و قارچ سفید را مشاهده کرد البته بهم گفت غیر فعال هست یه داروب بنفش رنگ برای ضد عفونی استفاده کرد و گفت مشکلی نیست حالا بنظرتون باید چکار کنم؟ احتمالا شستشو با ساکشن بخواد دانشجو هستم و بیمه uhip دارم دکتر خانواده هم ندارم از کسی هست که متخصص گوش باشه؟
2021-11-07 11:50:00 #Montreal
من شنیدم دکترها در کانادا لا دیر وقت میدن و کلا کارای پزشکی خیلی کند پیش میره...در اینصورت تکلیف بیماری که مشکلش ضروریه و یا نمیتونه تحمل کنه چیه ؟ آیا بهتر نیست بره ایران ؟
2021-10-01 17:02:00 #Montreal
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal
با میخواستم بدونم برای تست کرونا قبل از پرواز دز تورنتو به کجا میتونم مراجعه کنم؟ و آیا هزینه آن همه جا یکسان است؟
2021-09-01 20:33:00 #Montreal
اقا کمک یکی منو راهنماییم کنه اونقدر کار کردم دستم تاول زده پوست دستم سه چهر قسمت اندازه یه نخود کنده شده چکار کنم کرونا هم هست همه چی الودست چیزی هست مناسب تاول
2021-08-31 12:47:00 #Montreal