Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#كانادا

من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Montreal [مونترال] پزشکی

با و تشكر بابت اطلاعات بسيار مفيد ايا شخصي چند ماه مسافرت خارج از كانادا باشد،هلث كارتش باطل خواهد شد و بايد مجددا اقدام كند؟
2021-11-11 12:00:00 #Canada [اقدام] پزشکی

وقت بخير پسر من يك قرص به نام TRAZOLEX 50 مصرف مي كنه كه ما قبلا از ايران براش آورديم و دكتر ايران براشون تحويز كرد! الان قرصهاش تمام شده ! مي خواستم ببينم اين قرص در كانادا هست يا بايد از ايران تهيه كنيم؟ Trazodne Hydrochloride 50 mg
2021-11-19 01:00:00 #Canada [كانادا] پزشکی

آقاي دكتر من دنبال يك family doctor خوب كه هم بيكار جديد بپذيره و هم با حوصله و دقيق باشه در شهر هاليفكس ميگردم ايراني يا كانادايي بودنش دغدغه ام نيست، مهم برام اينه كه با پزشك خوب در ارتباط باشم ميتونم خواهش كنم اگر كسي رو ميشناسيد معرفي كنيد متشكرم
2021-12-04 14:13:00 #Canada [كانادا] پزشکی

كسي ميدونه كه آيا ويزيتورهاي بالاي ٦٠ سال هم ميتونن كانادا واكسن بزنن يا نه ؟ من سايت ثبت نام رو نگاه كردم ولي health card number اجباری بود
2021-05-25 14:50:46 #Montreal [كانادا] پزشکی

من يه دختر دوماهه دارم و دكتري كه زايمان كردم كانادايي هستن و الان براي ويزيتهاي دخترم ميشه يه متخصص كودكان ايراني خوب بهم معرفي كنيد؟
2021-05-21 16:55:14 #Montreal [ترم] پزشکی

وقت بخير ميشه بفرماييد كه براي كسي كه شير مايع به بيبي ميده ، باتل وارمر واقعا كارايي دارد يا خير؟ به نظرتون نياز به خريدنش هست يا خير ؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-08-29 12:23:00 #Montreal

چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Montreal

و عرض ادب در آزمایش خون همسر بنده مقدار پارامتر BUN/Creatinine Ratio در قسمت CMP-COMPREHENSIVE METABOLIC PANEL مقدار 8 ذکر شده درحالی که محدوده نرمال بین 9 تا 23 عنوان شده است آیا این پارامتر ارتباط با بحث کلیه و کبد دارد؟ سپاسگزار میشم اگران راهنمایی کنن
2021-10-25 12:06:00 #Montreal

وقت بخير ميشه بفرماييد كه براي كسي كه شير مايع به بيبي ميده ، باتل وارمر واقعا كارايي دارد يا خير؟ به نظرتون نياز به خريدنش هست يا خير ؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-08-29 12:23:00 #Montreal