Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
پزشکی
Viewed 42 times 0 Answers
0
كسي ميدونه كه آيا ويزيتورهاي بالاي ٦٠ سال هم ميتونن كانادا واكسن بزنن يا نه ؟ من سايت ثبت نام رو نگاه كردم ولي health card number اجباری بود
2021-05-25 14:50:46
Montreal
پزشکی
#كانادا
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#كانادا
من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00
#Montreal
[مونترال]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
42
Views
با و تشكر بابت اطلاعات بسيار مفيد ايا شخصي چند ماه مسافرت خارج از كانادا باشد،هلث كارتش باطل خواهد شد و بايد مجددا اقدام كند؟
2021-11-11 12:00:00
#Canada
[اقدام]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
49
Views
وقت بخير پسر من يك قرص به نام TRAZOLEX 50 مصرف مي كنه كه ما قبلا از ايران براش آورديم و دكتر ايران براشون تحويز كرد! الان قرصهاش تمام شده ! مي خواستم ببينم اين قرص در كانادا هست يا بايد از ايران تهيه كنيم؟ Trazodne Hydrochloride 50 mg
2021-11-19 01:00:00
#Canada
[كانادا]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
51
Views
آقاي دكتر من دنبال يك family doctor خوب كه هم بيكار جديد بپذيره و هم با حوصله و دقيق باشه در شهر هاليفكس ميگردم ايراني يا كانادايي بودنش دغدغه ام نيست، مهم برام اينه كه با پزشك خوب در ارتباط باشم ميتونم خواهش كنم اگر كسي رو ميشناسيد معرفي كنيد متشكرم
2021-12-04 14:13:00
#Canada
[كانادا]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
46
Views
من يه دختر دوماهه دارم و دكتري كه زايمان كردم كانادايي هستن و الان براي ويزيتهاي دخترم ميشه يه متخصص كودكان ايراني خوب بهم معرفي كنيد؟
2021-05-21 16:55:14
#Montreal
[ترم]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
42
Views
كسي اطلاعاتي در مورد بحث رحم اجاره اي در ايران داره؟ و مسايل مربوط به ورود بچه بِه كانادا؟
2021-05-21 15:31:44
#Montreal
[كانادا]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
47
Views
كسي ميدونه قرص كه براي قلب هست ميشه بدونه نسخه گرفت؟
2021-01-21 14:57:39
#Montreal
پزشکی
[نسخه ]
پزشکی
[قرص ]
پزشکی
[قلب ]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
43
Views
كسي ميدونه كجا ميشه واكسن فايزر گرفت ؟
2021-05-29 13:54:03
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
كسي رو ميشناسين تو اين هفته به عنوان كاملا واكسينه از ايران اومده باشه كه واكسنش آسترزنكا بوده؟ منظور اينه كه آيا واكسن آسترزنكايي كه تو ايران ميزنن اينجا قابل قبوله؟ ايا جزء اين ليسته؟ AstraZeneca/COVISHIELD (ChAdOx1-S, Vaxzevria, AZD1222)
2021-09-15 09:06:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
برای بچه ی بالای یک سال باید قطره ویتامین دی ۴۰۰ IU گرفت ۶۰۰؟ روی هردوش نوشته برای بچه ی بالای یک سال.
2021-01-19 08:22:19
#Montreal
پزشکی
[دارو]
پزشکی
[ویتامین دی]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
45
Views
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal