Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#قانون مهاجرتی
#کبک
#قانون مهاجرتی
#کبک

برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Saskatoon [کانادا] مهاجرت

قوانین مهاجرت تحصیلی در کبک با استان های دیگه کانادا چه تفاوت داره کسی میدونه؟
2021-08-29 12:52:00 #Montreal [مهاجرت] مهاجرت

اگر کسی در دانشگاهی در کبک تحصیل کنه، حتما باید برای گرفتن اقامت، از طریق برنامه مهاجرت خود کبک اقدام کنه یا میتونه از امتیاز تحصیل در کانادا استفاده کنه و برنامه مهاجرتی فدرال رو اقدام کنه؟
2021-08-30 01:27:00 #Quebec City [دانشگاه] مهاجرت

من دانشجو مستر کورس بیست کنکوردیا هستم و مستر مجددهستم و ترم اول رو دارم می خونم متاسفانه مطابق برنامه ای داشتم اینجا پوزیشن پیدا کنم برای ارشد یا دکترا تا حالا پزیشنی پیدا نکردم البته پزیشن استادی نداشته که مصاحبه دعوت بشم چندین نفر بهم گفتن برای تابستون براشون پزیشن باز میشه ولی قولی نمیدن تا فاند پروژشون رو نگرفته باشن از اونجایی که ۵ مقاله ISI دارم و سه مقاله کنفرانس انگلیسی ترجیح میدم شهریه دیگه ندم و فاند بگیرم اگر مرخصی بگیرم ترم winter رو و دنبال استاد بگردم بعدا برای ادامه مشکلی پیش نم
2021-10-26 07:52:00 #Montreal

سلام روز بخیر کسی میدونه معمولا بعد از اپلای برای دانشگاه کنکوردیا چند روز بعد جواب میدن؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

به نظرتون امکانش نیست یه کمپین آنلاین راه انداخت برای اعتراض به این که در این شرایط کرونا حداقل نمره سن رو کم نکنن از هیچکس؟ یا یه راه دیگه میتونه ارتباط با نمایندههای ایرانیتبار باشه برای اقدام در این ارتباط.
2021-09-25 11:25:00 #Montreal

بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal

وقت بخير ايا كانادا قانوني دارد كه مادر سيتيزن كانادا هست و ٨٠ ساله، درامد خاصي هم ندارد ميتونه درخواست بده براي پسرش كه در ايران هست (پسر بعنوان اسپانسر مادر شود) ؟
2021-09-06 10:24:00 #Montreal

اگر کسی در دانشگاهی در کبک تحصیل کنه، حتما باید برای گرفتن اقامت، از طریق برنامه مهاجرت خود کبک اقدام کنه یا میتونه از امتیاز تحصیل در کانادا استفاده کنه و برنامه مهاجرتی فدرال رو اقدام کنه؟
2021-08-30 01:27:00 #Montreal

برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Montreal