![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
0
من دانشجو مستر کورس بیست کنکوردیا هستم و مستر مجددهستم و ترم اول رو دارم می خونم متاسفانه مطابق برنامه ای داشتم اینجا پوزیشن پیدا کنم برای ارشد یا دکترا تا حالا پزیشنی پیدا نکردم البته پزیشن استادی نداشته که مصاحبه دعوت بشم چندین نفر بهم گفتن برای تابستون براشون پزیشن باز میشه ولی قولی نمیدن تا فاند پروژشون رو نگرفته باشن از اونجایی که ۵ مقاله ISI دارم و سه مقاله کنفرانس انگلیسی ترجیح میدم شهریه دیگه ندم و فاند بگیرم اگر مرخصی بگیرم ترم winter رو و دنبال استاد بگردم بعدا برای ادامه مشکلی پیش نم
2021-10-26 07:52:00 Quebec City مهاجرت #کورس بیس![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کورس بیس
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از کجا بفهمیم که رشته کورس بیس هست یا تز بیس؟؟و فرق این دو چیه
2021-10-08 11:39:00 #Canada [کورس بیس] مهاجرت
من دانشجوی دکترام و سربازی نرفتم آیا در اقدام به express entry به مشکل میخورم ؟؟؟؟
2021-08-29 17:14:00 #Quebec City
دوستان وقتتون بخیر.من پذیرش مک مستر گرفتم. میخواستم بدونم الان باید برای وقت انگشت نگاری و… چطور اقدام کنم و هزینش چقدر هستش کلا؟
2023-02-09 00:00:00 #Quebec City
وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00 #Quebec City
سلام روز بخیر کسی میدونه معمولا بعد از اپلای برای دانشگاه کنکوردیا چند روز بعد جواب میدن؟
2023-02-10 00:00:00 #Quebec City
من در مرحله سابمیت مدارک هستم و مسترکارت و ویزاکارت هم متاسفانه ندارم و دوست و آشنایی هم که داشته باشه سراغ ندارم و قصد دارم از پرداخت یزد پیمنت استفاده کنم ی که از طریق شرکت های پرداخت اپلیکیشن فی را پرداخت کردند و مشکلی براشون پیش نیومده یا ادمین های محترم لطفا راهنمایی بفرمایید در قسمت نسبت با صاحب کارت و دلیل چی نوشتند؟ نوشته بشه صاحب کارت یک دوست هست بهتر هست یا اینکه نوشته بشه به خاطر تحریم از شرکت های پرداخت کمک گرفتم و صاحب کارت یک شرکت پرداخت ارزی در ایران هست به همراه آدرس وبسایت شرکت
2021-10-04 04:10:00 #Quebec City