Viewed 59 times 0 Answers

Similar Question:
#پاسپورت

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-03 16:47:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-05 15:53:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

Miss T-Gohar salam You didn’t answer my question yet? با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-07 00:35:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

خانم دكتر، شما اطلاع دارين كه كسي كه دوتادوز سينوفارم رو تو ايران گرفته، اگه اينجا يه دوز فايزر بزنه، بهش پاسپورت واكسن ميدن يا نه ؟ ممنون ميشم جواب بدين
2021-10-07 14:39:00 #Montreal [پاسپورت] پزشکی

برای واکسیناسیون عکس پاسپورتم نشون بدم قبول میکنن؟ پاسپورتمو دادم تمدید نیومده هنوز؟
2021-06-13 14:49:48 #Montreal [عکس پاسپورت] پزشکی

توی مونترال چیزی به اسم کارت سلامت هست که باید براش مدارک بفرستیم و دریافتش کنیم؟ همینطور کارت شناسایی که به جای پاسپورت دنبالمون باشه؟ (دوستی توی ساسکاچوان گفتن ساسکاچوان ای دی دریافت کردن میخواستم بدونم مونترال هم هست چنین چیزی)
2021-06-08 10:15:53 #Montreal [میخواستم بدونم] پزشکی

کسی در محدوده آدرس 6500 Pl Robert Joncas, Saint-Laurent, QC H4M 2Z5 هستش؟ امکانش هست برای دو نفر دانشجو که تازه وارد هستن و توی قرنطینه هستند یه مقدار خرید انجام بده؟ هزینه پرداخت میشه
2021-09-05 15:24:00 #Montreal

سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00 #Montreal

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

به محترم ممنون بابت وقت ارزشمندتون برای ساکنین ایران، که دو دوز سینوفارم زدند، دوز سوم میتونه آسترازنکا باشه؟
2021-12-04 10:53:00 #Montreal

، ما مونترال زندگی میکنیم و دخترم ۹ سالشه و چشماش استیگمات هست و از عینک استفاده میکنه ایا روال بردن پیش چشم پزشک هم به این صورت هست که فمیلی داکتر یا پزشک عمومی باید ارجاع بده یا مستقیم میشه رفت؟ و محبت کنید چشم پزشک ترجیحا ایرانی ، در مونترال معرفی کنید
2018-12-27 20:26:00 #Montreal