Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#استادی پرمیت

کسی میدونه فرایند استخدام توی دلاراما چجوریه؟ روز اینترویو از من مدارکم رو (سین نامبر، ووید چک و استادی پرمیت) خواستن و گفتن استخدام شدی ولی نگفتن از کی بیام و قرار شد تماس بگیرن و البته هنوز تماس نگرفتن، این ب این معینه ک فعلا نیرو جدید نمیخوان و هرموقع خالی شد بمن میگن ک بیام؟ (من حضوری رزومه برده بودم)
2021-09-23 14:47:00 #Canada [استادی پرمیت] کار

من همسرم استادی پرمیت داره و خودم ورک پرمیت و واسه ژانویه میام واترلو یه شرکتی پیدا کردم که درخواست نیرو داده و خیلی تشابه داره به رزومه کاری بنده،بنظرتون از ایران واسشون بفرستم رزومم رو؟؟ بعد بهشون بگم من از ژانویه میام؟ ممنون میشم بهم راهنمایی کنید
2021-10-04 16:46:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

دانشجویی که با استادی پرمیت پست دکتری بگیره آیا میتونه اونو جز سابقه کار در نظر بگیره برا اکسپرس اینتری؟ یا اینکه حتما باید با ورک پرمیت مشغول بشه
2020-12-07 08:11:55 #Montreal [اکسپرس اینتری][ورک پرمیت][استادی پرمیت][دانشجو] کار

کسی که ده سال سابقه کار توی صنعت بیمه داره چه راهکاری برای پیدا کردن کار در کانادا داره؟
2021-08-29 17:22:00 #Montreal

کسی میدونه فرایند استخدام توی دلاراما چجوریه؟ روز اینترویو از من مدارکم رو (سین نامبر، ووید چک و استادی پرمیت) خواستن و گفتن استخدام شدی ولی نگفتن از کی بیام و قرار شد تماس بگیرن و البته هنوز تماس نگرفتن، این ب این معینه ک فعلا نیرو جدید نمیخوان و هرموقع خالی شد بمن میگن ک بیام؟ (من حضوری رزومه برده بودم)
2021-09-23 14:47:00 #Montreal

به همه من شنیدم جدیدا ویزای تحصیلی که میدهند امکان ریجکتی ویزای همراه و یا تاخیر زیاد خیلی مشکل ساز شده سوال من اینه با توجه به اینکه ما ویزای توریستی داریم و اومدیم اونجا و برگشتیم همسرم ویزای تحصیلی بگیره باز هم احتمال اینکه ب من ورک پرمیت ندهند وجود داره ؟
2021-08-31 10:42:00 #Montreal

تو کانادا تایم نهار اصولا چند دقیقه هست و ایا جزو کار حساب میشه یا خیر ؟
2021-09-06 21:14:00 #Montreal

در مونترال اگه دستمزد ۱۳.۵ قبل تکس باشه، چند درصدش کسر میشه؟ من خودم سرچ زدم ۱۵ درصد زده بود ولیمیگن ۲۳ درصده یکم گیج شدم
2021-09-12 10:06:00 #Montreal