Viewed 60 times 0 Answers

Similar Question:
#واکسن

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada

براي انتخاب فرمولا براي نوزادم بچه اول من الان حدودا دوسالش هست كوليك بسيار شديد وآزار دهنده اي داشت يك ماه بهش انفانيل زرد دادم وبعدش فقط شير خودم رو دادم تا چهار ماهگي خيلي اذيت شد در مورد بچه دومم ديگه شير خودم رو نميدم در توانم نيست بسيار كم شير هستم وخيلي اذيت شدم براي انتخاب فرمولا يكي از دوستانم انفاميل بنفش رو گفتند بهتره براي كوليك سيميلاك بنفش بسيار بد بو وبد طعم هست به خاطراين ازش صرفنظر كردم ميخواستم نظر شما رو هم بدونم كه چي پ
2021-01-10 07:32:26 #Canada پزشکی[سيميلاك بنفش ] پزشکی[كوليك ] پزشکی[انفاميل بنفش] پزشکی[انفانيل زرد] پزشکی