Viewed 56 times 0 Answers

Similar Question:
#مقطع کارشناسی

اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 12:02:00 #Montreal [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه

اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 16:13:00 #Toronto [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:22:00 #Vancouver [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه mcgill یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:24:00 #Montreal [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:28:00 #Vancouver [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه تورنتو یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:28:00 #Toronto [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه اتاوا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:29:00 #Ottawa [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00 #Ottawa [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00 #Toronto [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

2021-09-01 22:43:00 #Vancouver [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

شرایط اینکه برات ویو کنن رو داری ؟ یکی از این موارد رو باید داشته باشه ، داشتن ارشد ، سابقه کار مدیریتی ، معدل بالا
2021-10-07 03:34:00 #Vancouver

من عطیه هستم ?ازانی که مستر رشته اقتصاد می خونن و فاند گرفتن چندتا سال ۹۵ از دانشگاه الزهرا با معدل هجده و هفت صدم در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شدم الان می خوام برای ارشد اقدام کنم سوالامو می پرسم و ممنون می شم راهنماییم کنین ۱ امکان گرفتن فول فاند هست؟ ۲ اگر آره، کدوم اساتید این فاندو می تونن به دانشجو خارجی بدن؟ ۳ برای جلب نظر استاد و ترقیبش به انتخاب من، چه چیزهایی رو توصیه می کنین توی انگیزه نامه و ایمیل اولم بگم؟ و سوال آخر: توی این پنج شش سال بعد از فارغ التحصیلی، ارشد زبان انگلیسی گرفتم
2021-09-01 07:39:00 #Vancouver

اطلاع دارین این دانشگاه رشته های هنر و حسابداری هم پذیرش داره یا نه؟ واسه این رشته ها فاند میده یا نه؟ چجوری میتونم به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم؟
2021-08-29 12:06:00 #Vancouver

براي رشته من در سايت دانشگاه ددلاين رو فقط ١٥ فوريه زده ، اين معنيش اينه كه براي ترم وينتر (اسپرينگ) پذيرش نداره؟
2021-08-30 08:56:00 #Vancouver

بین این دانشگاه و دانشگاه ویکتوریای بریتیش کلمبیا، همه پارامترها رو داریم میسنجیم برای انتخاب، ETS با فاندی که میده، ۱۸۰۰۰ تا برای یه زوج زندگی میشه کرد؟
2021-09-26 18:49:00 #Vancouver

با فوری داشتم من تقریبا ۳هفته پیش دفاع کردم و الان منتظر گرفتم نامه completion letter هستم تا برای pgwp اپلای کنم میخواستم بپرسم من الان که اپلای نکردم هنوز میتونم کار کنم؟ یا اون نامه باید بیاد، برای pgwp اپلای کنم و بعدش کار کنم؟ استادی پرمیتم هم ولید هست تا چندین ماه اینده
2021-09-16 10:57:00 #Vancouver