![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
این مشکل رو داره همیشه، باید چندین بار انجام بدین
2021-10-14 11:41:00
تنها بانكي كه اين اداها را ديدم در مياره بانك اينده اس
2021-10-14 17:51:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#صفحه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دوستان سند رو میخوام ترجمه کنم برای تای. سندم ترک برگه و صفحه پشتی کلی توضیحات به درد نخور داره. نیاز هست اونها هم ترجمه بشه یا خیر؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
توی اون فایلی که سایت بهمون میده (پی دی اف دو صفحه ای) فقط صفحه اول (Declaration, commitments and authorizations) رو امضا و آپلود کنیم یا صفحه دوم (Personalized Checklist) باید فرستاده بشه؟ یعنی همون آپلود صفحه اول کافیه؟
2021-08-29 16:52:00 #Quebec City [پی دی اف] مهاجرت
، کسی میدونه research experience یک صفحه ای چقدر باب هست و چقدر میتونه خوب باشه، واسه اینکه همراه cv تو ایمیل اول اتچ بشه؟
2021-08-31 10:02:00 #Canada [ایمیل] مهاجرت
نامه نهایی caq که بهمون میده همون 4 صفحه هست که اولش فرانسه بعدش انگلیسی هست
2021-09-03 14:25:00 #Quebec City [فرانسه] مهاجرت
در مرحله پر کردن فرم CAQ یک صفحه هست به نام example of a bank letter من برادرم را برای ساپورتر مالی نوشتم توی اکانتم الان ایشون باید پر کنن این صفحه را که شامل اطلاعات شخصی و امضا میشه و ذکر شده باید روی سربرگ بانک باشه واقعا ممنون میشم چون فرصت کمی دارم راهنمایی کنید ??
2021-09-07 22:32:00 #Quebec City [اکانت] مهاجرت
دیگه دارم فرم signed declaration commitments and authorizations دو صفحه داره که صفحه اول رو با خودکار امضا و اسکن میکنم و صفحه دوم چک لیست شخصیه آیا نیازه صفحه دوم هم اسکن بشه و توی فایل پی دی اف قرار بگیره؟ و تیک ها باید زده بشه فقط؟
2021-09-10 17:10:00 #Quebec City [پی دی اف] مهاجرت
کارمند رسمی شرکت ملی نفت که دراو شدن و مدارک ارسال کردند: بغیر از حکم کارگزینی یا، گواهی سابقه کار با درج حقوق و سابقه یا، ترجمه صفحه اول دفترچه بیمه یا نامه از مافوق بابت سوابق کار دیگه چه مدرکی خواستن ازتون برای ارسال؟ آیا مدرکی که توش سمت سازمانی درج شده باشه تا حالا فرستادین؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره، راهنمایی بفرمایید.
2021-09-13 06:02:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت
خدمت ادمین گرامی کانال اگر ممکن هست در مورد دو جمله زیر در صفحه crs tool توضیح بفرمایید: ii In the last 10 years, how many total years of foreign skilled work experience do you have? 7) Do you have a certificate of qualification from a Canadian province, territory or federal body? Note: A certificate of qualification lets people work in some skilled trades in Canada Only the provinces, territories and a federal body can issue these certificates To get one, a person must have them assess their t
2021-09-16 04:17:00 #Saskatoon [Do you have] مهاجرت
من کبک هفته پیش ثبت نام کردم الان برام پیام داده یه پی دی اف چهار صفحه ای هست خواستم بدونم همینه؟ دیگه کاری با سایت کبک ندارم فقط باید برم سایت سفارت ثبتنام کنم؟
2021-09-17 12:55:00 #Quebec City [پی دی اف] مهاجرت