![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#شهریه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
این CEPSUM که تو شهریه نوشته این چیه؟ و اینکه این مدیکال اینشورنس آیا تو کل کانادا ساپورت میکنه ما رو؟ و حالا من یه چیزی شنیدم میتونیم این بیمه ای که دانشگاه برای ما میده رو با یه بیمه ای که فقط ما رو تو کبک ساپورت میکنه عوض کنیم و یکمی از پول رو برگردونن؟ آیا هم چین چیزی شنیدین یا تجربه کردین ؟
2021-08-30 19:28:00 #Montreal [دانشگاه] دانشجویی
کسی میدونه در صورت گذروندن برخی کورس ها به زبان فرانسوی در این دانشگاه تخفیفی در شهریه دریافت میکنیم یا نه؟ در مقطع undergraduate
2021-09-09 18:14:00 #Montreal [زبان فرانسوی] دانشجویی
ی که الان دانشجو هستید میشه بگید برای این ترم پاییز چقدر ازتون کم شده بابت شهریه؟ من سر در نمیارم تو حسابم میبینم ۲۰۰۰ تا کم شده فقط ، الان ترم ۳ هستم کسی اطلاع داره؟
2021-09-21 18:12:00 #Montreal [شهریه] دانشجویی
و اینکه دیگه در مورد شهریه هست برای ی فول فاند خودشون پرداخت میکنن یا پول بحساب میاد و خودمون باید پرداخت کنیم؟ با توجه به اینکه ما تا وارد نشیم حساب بانکی نداریم ممنون میشم ینفر راهنمایی کنه منو مرسی
2021-09-28 15:31:00 #Montreal [حساب بانکی] دانشجویی
، من ایمیل زده بودم دانشگاه در مورد نحوه محاسبه شهریه ترم اولم پرسیدم ازشون که ایا به تعداد واحدهایی که میگیرم باید حسابش کنم یا نه ، این جوابو بهم دادن اینجوری اگه کسی بخواد در دو سال تموم کنه درسشو ، یعنی کل هزینه تحصیل رو در سال اول میگیرن ازش ؟ ترمی ۱۵ واحد ؟ مستر هستم من ممنون میشم راهنمایی کنید At the graduate level, students are billed according to enrollment status (part-time or full-time) and not according to the number of courses A master's candidate should generally be enrolled full-
2021-10-04 03:38:00 #Montreal [دانشگاه] دانشجویی
ترم هایی که فقط روی پروژه کار میکنیم و وهیچ واحدی برنمیداریم شهریه ی کمتری پرداخت میکنیم؟
2021-10-05 10:46:00 #Montreal [شهریه] دانشجویی
کسی اطلاع داره ایا میشه بیمه را حذف کرد از شهریه دانشجویی؟
2021-10-05 11:48:00 #Montreal [بیمه] دانشجویی
شهریه مونتریال سالانه 28000هزارتاست حدودا؟ که با اگزمشن 9 هزارتاش میره؟ من اینطور از سایت فهمیدم
2021-10-07 06:37:00 #Montreal [مونتریال] دانشجویی
این CEPSUM که تو شهریه نوشته این چیه؟ و اینکه این مدیکال اینشورنس آیا تو کل کانادا ساپورت میکنه ما رو؟ و حالا من یه چیزی شنیدم میتونیم این بیمه ای که دانشگاه برای ما میده رو با یه بیمه ای که فقط ما رو تو کبک ساپورت میکنه عوض کنیم و یکمی از پول رو برگردونن؟ آیا هم چین چیزی شنیدین یا تجربه کردین ؟
2021-08-30 19:28:00 #Montreal
من ایرانم قصد مهاجرت تحصیلی و مستر دارم به کشور کانادا یک سال نیم دیگه از تحصیلم مونده شما میتونید به من کمک کنید که برای فوق لیسانسم چه رشته هایی هست که میتونم انتخاب کنم برای ادامه تحصیلم رشته من زبان ادبیات فرانسس
2021-09-15 14:24:00 #Montreal