Viewed 54 times 1 Answers
0
، من ویزای توریستی دارم و میخوام برای ویزای تحصیلی درخواست بدهم، همسرم ویزا توریستی ندارند و به عنوان اپن ورک پرمیت میخوایم اقدام کنیم، حالا سوال من این است: -آیا همزمان اقدام کنیم یا جدا؟ -در صورت اقدام همزمان ایا پروسه ویزا طولانی میشود یا جواب من زودتر میاد -آیا ممکنه یکیمون ویزا بگیرد و دیگری نگیرد؟
2021-10-01 08:42:00 Canada ویزایدانشجویی #اپن ورک پرمیت
1 Reply
ایست کنید به توریست ها اجازه ی ورود بدن و وارد بشید و سپس از داخل درخواست ویزای تحصیلی بدید
2021-10-01 08:44:00

Similar Question:
#اپن ورک پرمیت

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید ، من میخوام برای کالج اقدام کنم ولی گفتن ویزا شدن توی رشته ای که من میخوام سخته با اینکه سه ساله ست و مقطعشم ادونسد دیپلماست،تا جایی که مشاوره گرفتم فهمیدم که این رشته بک گراند کاری یا گواهی اشتغال یا کارآموزی میخواد،قصدم اینه که با لیسانس اقدام کنم و بعدش به کالج تغییر بدم ، تغییر DLI سخت نیست؟اگر که اسک شهریه شدم دیپازیت ترم اول و واریز کردم وقتی رسیدم به خاک و خواستم تغییر دی ال آی بدم میتونم کل مبلغ شهریه رو پس بگیرم؟ هر دو توی یک استان هستن
2021-10-18 15:41:00 #Canada

من منظور ی که در مورد ویزای توریستی صحبت میکنن نمیشم، منظورتون ویزای شینگن هم هست یا فقط ویزای توریستی کاناداست؟
2021-09-14 13:02:00 #Canada

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

من ۲۳ سالمه، ایلتس ۶.۵ دارم، یک سال دیگه دارم تا لیسانس بگیرم (رشته ی خاک شناسی) اما اصلا رشتمو دوست ندارم و نمیخوام ارشد ادامه بدم ایا عاقلانه است انصراف بدم و برای کالج اقدام کنم؟
2021-09-06 09:59:00 #Canada

من ۲۲ سالمه و دانشجوام اما میخوام وسط درسم برای کالج یه رشته ی دیگه اپلای کنم ( computer programming ) مثلا اما شنیدم تو این سن ریسک ویزا دارم این درسته ؟؟؟ از طرفی نمیخوام بگم دانشجو بودم و انصراف دادم و میخوام تغییر رشته بدم ! میتونم سابقه کار الکی ارائه بدم که مرتبط با کامپیوتر باشه برای راضی کردن آفیسر ؟
2021-08-30 11:20:00 #Canada