Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
آیا شما کار مرتبط برای فوق لیسانس برق یراق دارید؟ یا اگه کسی از رشتتون برق هست امکان داره به بنده اطلاع بدن؟ خیلی ممنونم
2021-09-28 22:01:00
Montreal
عمومی
#فوق لیسانس
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#فوق لیسانس
آیا برای اخذ ویزا در مقطع کارشناسی ارشد حتما باید رشته ارشد ارتباط مستقیم با رشته کارشناسی داشته باشه؟ به طور مثال برای رشته مهندسی صنایع دانشگاه های کمی وجود دارن که فوق لیسانس این رشته رو داشته باشند، آیا کسی که لیسانس مهندسی صنایع داره میتواند برای ارشد مثلا مارکتینگیا کامپیوتر ساینس یا حتی MBA بخواند؟
2021-09-06 13:27:00
#Canada
[مقطع کارشناسی ارشد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
آیا با رشته ی مترجمی زبان انگلیسی میشه در مقطع فوق ليسانس در دانشگاه های کانادا پذیرش گرفت؟ اگر میشه بعدش بازار کازش چطوره؟ و هزینه سالیانه دانشگاه برای فوق لیسانس چقدره؟ البته در حال یادگیری زبان فرانسه هم هستم ممنون میشم جواب بدید
2021-09-06 13:54:00
#Canada
[دانشگاه های کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
چنتا سوال داشتم من هلند به دنیا اومدم ولی ایران بزرگ شدم رشتم TEFL بود تو دانشگاه ( teaching English as foreign language ) لیسانسش (bs) رو گرفتم ک تو ایران بوده بعد این رشته تو دلنشگاه های خارج ب اسم applied linguistics شناخته میشه بعد من میخام فوق لیسانسشو (masc) بگیرم مال همین رشته رو خواستم بدونم من الان برم با این مدرکی ک الان دارم چ موقعینای شغلی هست برام اصن چیزی هست یا ن یا اگه که مثلا بعد فوقم یعنی میخام باز کار رشتمو بدونم و اینکه برای خوندنش تو دانشکاه چشرایطی لازمه از لحاظ هزینه م
2021-09-16 04:25:00
#Canada
[فوق لیسانس]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
ممنون میشم راهنماییم کنید من فارغ التحصیل فوق لیسانس عمران_ ژئوتکنیک از دانشگاه خوارزمی ام معدلم خیلی بالا نیس نرم افزار مهندسی هارو بلدم مدرک زبان ندارم منتها زبان انگلیسیم و آلمانیم در حد متوسطه ۲۷ سالمه نمیدونم چجوری اقدام کنم برا رفتم
2021-09-18 02:25:00
#Canada
[زبان انگلیسی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
من سال آینده تیر ۱۴۰۰۱ مدرک لیسانسم رو میگیم تا الان ۱۰۵ واحد از ۱۴۶ واحد دوره لیسانسم رو گزروندام آیا میتونم برای september 2022 برای مقطع فوق لیسانس برای کانادا اقدام کنم با توجه به اینکه معمولا ددتایم ثبت نام ها بهمن امسال هست و من ریز نمرات کامل و تایید شده ندارم ؟ ممنون
2021-09-21 10:17:00
#Canada
[مقطع فوق لیسانس]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
آیا کسی بعنوان پرستار که تحصیلات لیسانس و یا فوق لیسانس پرستاری از ایران داشته باشه در گروه عضو هست؟؟؟ چند تا سوال داشتم.... لطفا پی وی . ?
2021-09-26 13:15:00
#Montreal
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
خوب هستید؟ من 40ساامه و مجرد فوق لیسانس مهندسی دارم ولی معدل لیسانس و فوقم پایینه آیلتس 6هم دارم هفتصد میلیون هم دارم سابقه کار ندارم با توجه به رزومه من،به من ویزای دانشجویی نمیدن به نظرتون چجوری میتونم بیام کانادا؟ ممنون میشم ?
2021-09-30 19:55:00
#Canada
[سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
من فوق لیسانس شیمی دارم با گپ تحصیلی ۱۰ سال و بدون سابقه کار مرتبط چقدر احتمال داره بتونم از طریق تحصیل برای ارشد اقدام کنم؟
2021-10-08 16:24:00
#Canada
[سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
داشتن پاسپورت برای ثبت نام اکسپرس اینتری در مرحله اول لازمه؟ آیا شماره یا مورد خاصی که در پاسپورت باشه رو نیاز دارند برای مرحله ثبت نام یا اول میشه ثبت نام رو انجام داد بعد اگر روزی پذیرش اومد پاسپورت نیازه؟ ممنون
2021-10-03 16:29:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
8
Views
بخشید کسی در مورد نوعی از پی ار که old fashion معروف جاب افر نمیخواد ۴ سال سابقه کار مرتبط ایلس جنرال ۵/۵ ایچ میخواد اطلاعی دارین؟اسمش استانی انتاریو شهر تورنتو هستش
2021-09-10 05:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
بر همگی من یه آفر کاری از یه شرکت تو شهر مونترال دارم و در حاضر المان هستم من در مورد work permit دارم من صرف نرفتن سربازی امکان ارائه مدرک تحصیلی ام که لیسانس باشه رو ندارم می تونم با با مدرک کاردانی ام و سابقه ام (۸ سال مرتبط و تو یه حوزه) اپلی کنم ؟ ممنون
2021-09-04 13:43:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
آیا با رشته ی مترجمی زبان انگلیسی میشه در مقطع فوق ليسانس در دانشگاه های کانادا پذیرش گرفت؟ اگر میشه بعدش بازار کازش چطوره؟ و هزینه سالیانه دانشگاه برای فوق لیسانس چقدره؟ البته در حال یادگیری زبان فرانسه هم هستم ممنون میشم جواب بدید
2021-09-06 13:54:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
آیا برای اخذ ویزا در مقطع کارشناسی ارشد حتما باید رشته ارشد ارتباط مستقیم با رشته کارشناسی داشته باشه؟ به طور مثال برای رشته مهندسی صنایع دانشگاه های کمی وجود دارن که فوق لیسانس این رشته رو داشته باشند، آیا کسی که لیسانس مهندسی صنایع داره میتواند برای ارشد مثلا مارکتینگیا کامپیوتر ساینس یا حتی MBA بخواند؟
2021-09-06 13:27:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
من لیسانس برق دارم میخواستم بپرسم آیا من برای ارشد اپلای کنم یا دوره ی یک ساله(certificate) بعدا تفاوتی توی درآمد داره ؟ و اینکه اگه تفاوت داره آیا تفاوتش زیاده؟
2021-09-28 13:03:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
من و دخترم و همسرم ۲ هفتست وارد ونکوور شدیم، دنبال مهدکودکی هستیم که با زبان فارسی و انگلیسی هردو ارتباط برقرار کنن با چون دختر من انگلیسی بلد نیست.کسی سراغ داره ؟
2021-08-29 17:54:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal