![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
خیر
2021-09-27 08:37:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#هواپیما
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
بر همگی، کسی با هواپیمای قطر پرواز داشته؟ من شنیدم ۴۸ ساعت قبل از پرواز باید بلیط ویزا پذیرش دانشگاه پلن قرنطینه تاییدیه سفارت برای اخذ ویزا رو ایمیل به هواپیمایی قطر ایمیل کنیم کسی تجربه ای داره؟
2021-09-05 16:01:00 #Canada [قبل از پرواز] ویزا
برای بایو کدام کشور مقرون به صرفه هست؟ الان داشتم بلیت های هواپیما را نگاه میکردم خیلی بالا هست.
2021-09-06 00:43:00 #Canada [هواپیما] ویزا
شنیدم تو مدارک جهت سابمیت تو سایت سفارت میگن باید رزرو هواپیما و هتل داشته باشیم!!! درست میگن یا اصلا ضرورتی نداره؟؟
2021-09-06 16:37:00 #Canada [سفارت] ویزا
از کسی میتونه منو برای خرید بلیط هواپیما به تورنتو راهنمایی کنه؟با چه ایرلاینی برم بهتره؟ ?????
2021-09-07 13:42:00 #Canada [تورنتو] ویزا
من ترم وینتر دانشگاهم شروع میشه و 26 آگوست سابمیت کردم و 2 سپتمبر بایو هنوز جواب ویزای من نیومده اما بدلیل گرون بودن قیمت بلیط ها میخوام بلیط هواپیما رو الان بخرم که ارزونتر باشه واسم با توجه به تجربه ای که دارید بنظرتون برای چه تاریخی بلیط بگیرم؟ چون اگه بخوام بعدا تغییر تاریخ بلیط بدم به نرخ روز واسم محاسبه میکنن.
2021-09-08 08:12:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
من مقصد نهاییم استان نیوبرانزویک هست واکسینه هم نیستم میتونم از مونترال به عنوان ترانزیت استفاده کنم و بعد از دریافت استادی پرمیت با هواپیما برم شهر خودم واسه قرنطینه؟ اجازم میدن واسه همچین کاری؟
2021-09-23 12:23:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزا
وقتی مدارک رو برای ویزا می زاریم ایا باید بلیط هواپیما هم داشته باشیم ممنون اگه کسی راهنمایی کنه.
2021-09-27 03:31:00 #Canada [هواپیما] ویزا
دارم مربوط به تمکن مالی، یعنی با کلی تحقیق هم هنوز به جواب نرسیدم، اگر کسی تجربه داره ممنون میشم که جواب بده برای تمکن مالی باید هزینه یکسال دانشگاه+ هزینه زندگی+ بلیط هواپیما باشه ؟ یا فقط هزینه زندگی که همون ۱۰۰۰۰ دلار هست؟
2021-09-28 14:25:00 #Canada [برای تمکن مالی] ویزا
برای رفتن به استانبول برای انگشت نگاری کدوم دفتر هواپیمایی رو پیشنهاد میکنید؟ برای یک شب اقامت
2021-09-29 01:30:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
برای رفتن به استانبول برای انگشت نگاری کدوم اژانس هواپیمایی رو پیشنهاد میکنید؟ برای یک شب اقامت
2021-09-29 01:36:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
اگر امکان داره من را راهنمایی نمایید در client information وقتی مدارک ترجمه شده را اسکن میکنید تعدادی از میگن ترجمه انگلیسی با کپی مدرک که توسط مترجم برابر اصل شده ی دیگر میگن ترجمه انگلیسی با اصل مدرک که رنگی هست سوال دیگر که من دارم این سربرگ مترجم که به صورت یک صفحه فارسی روی ترجمه هست و تمبر خورد ایا لازمه اسکن بشه برای اینکه برای هر ترجمه وجود دارد و حجم فایل را زیاد میکنه لطفا راهنمایی نمایید ممنونم
2021-09-07 03:03:00 #Canada
وقتی مدارک رو برای ویزا می زاریم ایا باید بلیط هواپیما هم داشته باشیم ممنون اگه کسی راهنمایی کنه.
2021-09-27 03:31:00 #Canada
زمانی که مدارک رو برای ویزا میفرستیم ایا فیش حقوقی هم باید بفرستیم؟ من الان نمیتونم از شرکت فعلی نامه گواهی اشتغال بکار بگیرم چون باید داخلش بنویسم برای کجا میخوام میخوام بدونم اگر من جایی که پارت تایم میرم رو بعنوان شغل فول تایم معرفی کنم و اصلا نگم اینجا(محل کار فول تایمم) هستم مشکلی پیش میاد چون اونجا(محل کار پارت تایمم) فیش حقوقی ندارم و فقط جایی که فول تایم هستم فیش حقوقی برام صادرمیشه
2021-09-11 10:59:00 #Canada
و من برای ترم زمستان امسال پذیرش مستر گرفتم که با توجه به شرایط قطعا باید دیفر کنم برای پاییز سال اینده، اولین زمانی که بتونم مدارکم رو برای ویزا سابمیت کنم کی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-08-31 06:20:00 #Canada