![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#زبان
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
و کسی که مسلط به نرم افزارهای کورل دراو و سالید ورک باشه و همچنین اپراتور ماهر دستگاه cnc فایبر فلزات باشه و همچنین زبان در حد آیلتس ۵.۵ باشه میتونه کار مناسب در ونکوور پیدا کنه؟
2021-08-29 14:43:00 #Canada [آیلتس] کار
ی که تو شهر مونترآل هستند، برای کار تخصصی تو زمینه مهندسی پزشکی یا الکترونیک با دانش زبان انگلیسی شانس پیدا کردن کار تخصصی هست؟ سایت های کاریابی رو چک کردم ناامید شدم اکثرا هر دو زبان رو تو مهارت ها قید کردن
2021-09-12 18:13:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار
یه اگهی شغل تخصصی در مونترال هست که در قسمت skill requirement هاش دوزبانه بودن( فرنچ) رو ننوشته، از قلم انداخته یا ممکنه که نخوان؟
2021-09-22 13:03:00 #Canada [مونترال] کار
به همه من احتمالا از فروردین با همسرم میام تورنتو ایشون پرمیت تحصیلی و من پرمیت کاری لیسانس حسابداری ۲ سال سابقه کار حسابداری و ۱۶ سال سابقه کار بانکی دارم مکالمه زبانم در حد ۶/۵ تا ۷ هست به نظرتون امکان پیدا کردن کار به عنوان کمک حسابدار ، تلر بانک یا cashier رو دارم از الان شروع به جستجوی کار کنم؟ از کجا می تونم firm پیدا کنم که کمک حسابدار حتی در حد intermediate بخوان ؟ در خصوص کار در بانک توی سایتهای کاریابی چیزی نمیبینم باید حضوری برم؟ خیلی نگران پیدا کردن کار هستم
2021-10-03 09:34:00 #Canada [پیدا کردن کار] کار
شرکت ها برای جاب آفر دادن، مدرک زبان میخوان؟ یا فقط تسلط زبان کافیه؟
2021-10-05 11:34:00 #Canada [مدرک زبان] کار
درخصوص یافتن کار در حوزه کامپیوتر ( سخت افزار ، نرم افزار ، ریموت ، سرویس ، تکنسینی و ... ) در یک شرکت فارسی زبان کسی میتونه کمکی بکنه ؟
2021-01-19 20:35:20 #Montreal [کار][سخت افزار][نرم افزار][ریموت][سرویس][شرکت فارسی زبان ][کامپیوتر] کار
سلام من ۳۳ ساله هستم و فوق لیسانس عمران راه دارم و میخوام برای تحصیلی اقدام کنم.چه رشته هایی مرتبط بازار کار خوبی داره که بتونم درست رشته و دانشگاه رو انتخاب کنم که اولش بدون زبان برم؟
2020-12-26 09:01:45 #Montreal [دانشگاه][ویزای تحصیلی][عمران] کار
میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که آیا کانادا مدرس زبان انگلیسی میپذیره برای کار اگه مدرک سِلتا داشته باشیم؟
2020-12-19 16:49:24 #Toronto [مدرس زبان انگلیسی][زبان انگلیسی][سِلتا ][کانادا ] کار
برای کسی که تازه وارد هست به تورنتو زبان خیلی ضعیف باشه چه شغل هایی پیشنهاد میکنید؟
2020-12-19 16:47:20 #Toronto [مهاجرت][تورنتو ][کار] کار
وقت تون بخیر بنده و خانمم تازه وارد مونترال شدیم و هردو برنامه نویس هستیم البته من تخصص نگهداری و توسعه دیتابیس هم دارم لطفا اگر پوزیشنی سراغ داشتید به بنده معرفی بفرمایید سپاس فراوان
2021-09-01 00:02:00 #Canada
برای انتخاب اسم شرکت در سطح فدرال از چه سایتی باید استفاده کنم؟ قبلا دوستان راهنمایی کردند که برای انتاریو از سایت Ontario nuans search استفاده بشه، نمیدونم که برای فدرال هم همین هست یا جای دیگه.
2021-01-21 13:32:56 #Canada کار[اسم شرکت] کار[انتاریو ] کار
به همه من احتمالا از فروردین با همسرم میام تورنتو ایشون پرمیت تحصیلی و من پرمیت کاری لیسانس حسابداری ۲ سال سابقه کار حسابداری و ۱۶ سال سابقه کار بانکی دارم مکالمه زبانم در حد ۶/۵ تا ۷ هست به نظرتون امکان پیدا کردن کار به عنوان کمک حسابدار ، تلر بانک یا cashier رو دارم از الان شروع به جستجوی کار کنم؟ از کجا می تونم firm پیدا کنم که کمک حسابدار حتی در حد intermediate بخوان ؟ در خصوص کار در بانک توی سایتهای کاریابی چیزی نمیبینم باید حضوری برم؟ خیلی نگران پیدا کردن کار هستم
2021-10-03 09:34:00 #Canada
و کسی که مسلط به نرم افزارهای کورل دراو و سالید ورک باشه و همچنین اپراتور ماهر دستگاه cnc فایبر فلزات باشه و همچنین زبان در حد آیلتس ۵.۵ باشه میتونه کار مناسب در ونکوور پیدا کنه؟
2021-08-29 14:43:00 #Canada
از کسی در زمینه تجهیزات حفاظتی و نظارتی مثل دوربین مداربسته و دزدگیر فعالیت داره؟ شرکتی اونجا میشناسید؟ یه مقداری اطلاعات میخاستم مرسی
2021-09-03 06:33:00 #Canada