![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
لطفا اگر اطلاعات خوبی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم? من و همسرم چند ساله به فکر مهاجرت از طریق تحصیل همسرم هستیم در حال حاضر همه کارهامون و کردیم و آماده اپلای هستیم هزینه ها رو خودمون میخوایم پرداخت کنیم و دنبال فاند نیستیم اینو شنیدم که ویزاهای تحصیلی شرایط مطلوبی نداره آیا این درسته؟ دست نگه داریم مسیرهای دیگه رو امتحان کنیم یا اپلای کنیم و بریم برای ویزا؟
2021-09-21 11:26:00 Canada ویزایدانشجویی #من و همسرم![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#من و همسرم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Canada
سوالی دارم آیا کالج ها درسطح A level در واقع دیپلم را پوشش میدهند؟؟البته برای دانش آموزی که دیپلم ندارد ؟؟ من شنیدم سال اول کالج معادل دیپلم است وبعداز کالج میشه دانشگاه خوب پذیرش گرفت؟ممنون اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
2021-09-11 04:55:00 #Canada
آیا گروهی، کانالی یا وبسایتی سراغ دارین که مربوط به دانشجویان هموطن مون در کالج هلند (Holland college) واقع در استان Prince Edvard Island کانادا باشه تا بتونیم از تجربیات اینان درباره این کالج اطلاعات کسب کنیم؟ قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم
2021-08-31 11:14:00 #Canada