Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
احتمالا گروه TR to PR میتونید کمک بگیرید.
2021-09-16 02:56:00

Similar Question:
#اپلیکیشن

، من برای کالج اقدام کردم و الان در مرحله اپلود کردن مدارک در اپلیکیشن هستم، کسیمیتونه درباره اسک بهم توضیح بده من در فایل راهنما که مطالعه کردم دیدم نوشته که باید ۷سوال پاسخ داده بشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-29 15:43:00 #Canada [کالج] ویزا

جناب آقای ساجدی ممنون میشم راهنمایی کنید, یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:21:00 #Canada [سفارت] ویزا

جناب آقای ساجدی ممنون میشم راهنمایی کنید, یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:51:00 #Canada [سفارت] ویزا

من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:27:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

ی سوال، اپلیکیشن ویزا رو باید تا انتها انجام بدیم یا میشه بخشی رو انجام داد و سیو کرد؟
2021-09-01 09:45:00 #Canada [ویزا] ویزا

اگر ۳۰ روز فرصت برای بایومتری را از دست بدیم، چه اتفاقی میفته؟ هزینه ای که برای اپلیکیشن داده شده برگشت داده میشه یا از دست میره؟
2021-09-01 11:30:00 #Canada [هزینه] ویزا

من میخواستم از دانشگاه fduپذیرش بگیرم و میخاستم بدونم شهریه اولیه اش چقدره و اینکه شرایط منو قبول دارن یا نه بعد اپلیکیشن رو پرداخت کنم کسی هست منو کمک کنه ببینم چه مدلی این کارو انجام بدم؟
2021-09-02 02:34:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

من تازه وارد این گروه شدم ۲۶ جون برای ویزای همراه سابمیت کردم از طریق قانون common in law partner جاب افر هم گرفتم گذاشتم رو پرونده ام تو اپلیکیشن فرم مدت زمان جواب به پرونده رو ۹ هفته اعلام کردن این مدت زمان واقعیه یا خیلی بیشتر طول میکشه؟ آیا کسی پرونده مشابه داشته؟
2021-09-02 04:53:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا

به همه من دعوتنامهای برای فرصت مطالعاتی یکساله دارم و بنابراین درحال اقدام برای work permit هستم دانشگاه به من کدی با عنوان Offer of Employment Number داده و به من گفته تا کد رو در اپلیکیشنم حتما وارد کنم، راهنمای صفحه IRCC هم همینو میگه اما من مطمین نیستم کجا باید کد رو وارد کنم! هیچی بخشی نمیبینم که از من این کد رو بخواد ! پس از مراحل اولیه، داخل سامانه از فرم imm5257e به عنوان اپلیکیشن فرم نام برده شده اما من جایی برای وارد کردن کد مورد نظر تو این فرم نمیبینم ❗️❗️ ممنون میشم راهنمایی ب
2021-09-02 06:29:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

کسی هست که این روزا برای work permit اپلیکیشن پر کرده باشه؟ من فایلها رو آماده کردم برای آپلود ولی یکی دو تا مشکل داشتم برای جای دقیق آپلود مدارک..ممنون میشم اگر کسی هست راهنمایی کنه??
2021-09-03 11:00:00 #Canada [آپلود مدارک] ویزا

کسی گروهی میشناسی که در مورد گرفتن پذیرش دانشگاه ها باشه؟ نمره آزمونم اومده و میخوام اقدام کنم برای اپلای ولی خیلی اطلاعات ندارم متاسفانه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اینکه کسی میتونه در مورد استادی پلن کمکم کنه؟
2021-09-19 02:44:00 #Canada

اینجا کسی هست که به زودی داره میره ایران یا کسی رو می شناسید که به زودی بره ایران؟ من شاید لازم بشه داوری کرونا بفرستم برای فامیل مون، تو ایران این دارو نیست.
2021-09-03 09:31:00 #Canada

به همه آیا آموزشگاه یا آموزش آنلاین برای آیلتس ۶ و ۷ جایی معتبر میشناسید که تضمینی کار کنند ؟
2021-09-01 03:22:00 #Canada

کسی از نمونه study plan و نامه ای که توی اون یه نمونه از توجیه گپ بعد از تحصیل با کار مرتبط با شده رو داشته باشه ؟ و اگر مقدور هست برام بفرسته ممنون میشم
2021-09-05 13:22:00 #Canada

با خدمت ممنون میشم اگر کسی اطلاعات داره، منو راهنمایی کنه من میخوام اگر بتونم پذیرش بگیرم برای ترم فال ۲۰۲۲ از طرفی همسرم سربازه و پاسپورتش برای مرداد ۱۴۰۱به دستمون میرسه برای گرفتن ویزای همراه، من به عنوان دانشجو باید وارد کانادا بشم تا بتونم برایشون ویزای همراه درخواست کنم یا توی اون یک ماهی که فرصت هست (از مرداد تا شهریور) میشه ویزای ایشون رو درخواست کرد؟ البته ایشون سرباز سپاهه این مشکلی که پیش نمیاره؟
2021-09-01 11:25:00 #Canada

این گوشیهای ما توی کانادا کار میکنه یا باید اونجا دوباره گوشی جدید بخریم؟ راهی برای آنلاک کردن داریم؟
2021-08-29 08:53:00 #Canada

و من برای ترم زمستان امسال پذیرش مستر گرفتم که با توجه به شرایط قطعا باید دیفر کنم برای پاییز سال اینده، اولین زمانی که بتونم مدارکم رو برای ویزا سابمیت کنم کی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-08-31 06:20:00 #Canada