![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 4 Answers
0
من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:27:00 Canada ویزا #من و همسرم
4 Reply
این مشکل رو من دیدم واس زوج ها.گاهی شده واس یکیشون تا ۱۵ روزم نیومده. فکر میکنم اگر طولانی بشه باید وبفرم بزنین.باز دوستان بهتر میدونین.
2021-09-01 01:29:00
برای ما با اختلاف دو روز اومد
2021-09-01 01:30:00
سپاس
2021-09-01 01:33:00
برای ما با اختلاف ۱۰ ساعت اومد میاد ایشالا
2021-09-01 04:37:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#من و همسرم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
وقت بخير من و همسرم ايران چند تا وام داريم ك تسويه نكرديم اين مسيله ويزا گرفتمون رو دچار مشكل ميكنه؟
2021-08-30 16:18:00 #Canada [من و همسرم] ویزا
، به نظرتون برای تمکن مالی ویزای تحصیلی سلف فاند به همراه همسرم، حساب بلند مدت که حدود ۸ ماه از افتتاحش گذشته و به نام من و همسرمه مبلغ ۵۰۰ تومن کافیه ؟ مثلا ۱۰۰_۱۵۰ هم هفته آخر به کوتاه مدت مشترک اضافه کنیم ، با پرتفوی بورس حدود ۳۰ تومن خودم و ۱۲۰ تومن همسرم ، ممکنه لطف کنید نظرتون رو راجع به این تمکن بگید ؟ سند هم به نام داریم هم رسید دیپازیت دانشگاه.
2021-09-01 17:00:00 #Canada [من و همسرم] ویزا
من چند تا سوال درباره ی درخواست ویزای همراه( اوپن ورک پرمیت) دارم اول اینکه من و همسرم همزمان با هم اپلیکیشن میفرستیم و من همراه هستم آیا لازمه تمام مدارک تحصیلی (دانشنامه ها و ریز نمرات) نفر همراه، ترجمه بشه یا فقط آخرین مدرک دانشگاهی کافیه؟ و من چهار تا شرکت کار کردم و نامه سابقه کار دارم و از آخری جاب آفر هم دارم، آخری رو ترجمه کردم آیا لازمه بقیه نامه های سابقه کار رو هم ترجمه کنم و جایی آپلود کنم؟ و اینکه نامه ای بابت هدف از سفر همراه هم باید جداگونه گذاشته بشه یا توی استادی پلن نفر اصلی ب
2021-09-06 05:31:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
علت اینکه اطلاعات بایومتریک وجود نداره چیه ؟ من و همسرم دیروز سابمیت کردیم ، هردومون از قبل بایومتریک رو انجام داده بودیم ، اما برای من وقتی وارد اکانتم میشم وجود داره و همه رو وارد کرده مثل تاریخ و شماره بایو ولی برای همسرم خالی گذاشته مثل وقتی که هنوز بایو انجام ندادی ، علتش چیه؟، چه کاری باید انجام بدم؟ ممنون
2021-09-13 04:58:00 #Canada [من و همسرم] ویزا
من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت کردیم و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 11:28:00 #Canada [من و همسرم] ویزا
من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت کردیم و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 16:03:00 #Canada [من و همسرم] ویزا
من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 23:22:00 #Canada [من و همسرم] ویزا
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 07:51:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 08:09:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا
بعد سابمیت استادی پرمیت چند وقت بعد بیو متریک میاد؟ و برای من که متاهلم جدا جدا میاد یا باهم برای من و همسرم میاد؟
2021-09-14 16:40:00 #Canada [من و همسرم] ویزا
وقت بخير من و همسرم ايران چند تا وام داريم ك تسويه نكرديم اين مسيله ويزا گرفتمون رو دچار مشكل ميكنه؟
2021-08-30 16:18:00 #Canada
حساب من و همسرم با ريت ٢٠،٠٠٠ تا بهمون نرخ داده حساب پدر خودم از بانك ديگه اي با ريت ١٢،٠٠٠ تومن بهمون يه نرخ داده و حساب پدر همسرم با ريت ٤،٠٠٠ تومن توي فرم ١٢٩٤ كه ميخوام فاندز رو بنويسم، اگر اينارو باهم جمع كنم منطقي نيست چيكار كنم؟
2021-09-26 01:52:00 #Canada
به سوال داشتم برای ویزای همراه همسر من نامه ادمیشن دارن با فول فاند برای مسائل مالی بهتر هست که پول در حساب همسرم باشه یا خوده من؟ شرایط شغلی خود من مهم هست؟ برای کاورلتر مالی چی بنویسم لطفا راهنمایی کنید ممنوو
2021-09-10 16:47:00 #Canada
من برای تحصیلی خودم و ورک پرمیت همسرم دیروز سابمیت کردم، نامه بایومتری من امروز صبح اومد ولی برای همسرم نیومده، مگه با هم نمیفرستن نامه ها رو؟
2021-08-29 09:15:00 #Canada
کسی میدونه برای باهم اپلای کردن با همسر باید چیکار کنیم و اینکه من پکیج فرم هایی که برای خودم باید پر کنم رو پیدا کردم اما برای همسرم رو خیر کسی لینکشو میتونه بهم بده؟
2021-09-22 08:26:00 #Canada
اقای بهمنی من دخترام کلاس اول و مالزی خوندن من هم گاردین ویزا داشتم از کلاس دوم تا الان هفتم هم تو ژاپن خوندن ولی مدرک تموم شده سال هفت و مدرسه مارچ بهم میده برای کدوم سال اپلای باید کرددر مدرسه کانادا ؟
2021-08-29 17:39:00 #Canada
برای پذیرش دانشگاه کانکوردیا با مدرک زبان pte اقدام کردیم و ادمیشن هم اومد خود دانشگاه حداقل ها را گفته بود که نمره کامل گرفتیم، سوالم اینه این افیسر نگه فقط آیلتس یا تافل!!!؟ کسی تجربه داره با pte, ???
2021-08-29 12:20:00 #Canada
من PGWP دارم و برای ویزا اپلای کردم و دیروز پاسم با ویزا به دستم رسید ولی تو ویزا ویزیتور نوشته شده ! نباید ورکر نوشته میشد ؟؟ مثلا وقتی وارد کانادا شدم استاتوسم student بود که تو ویزاstudent درج شده بود ولی تو ویزای جدید با اینکه ورک پرمیت دارم ولی ویزیتور درج شده ! نمیدونم درسته یا نه ! ممنون میشم راهنماییم بفرمایید!
2021-09-21 10:51:00 #Canada