Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 42 times 0 Answers
0
محبت کنید من رو راهنمایی کنید من یک مقاله کنفرانسی دارم و می خوام تو یک کنفرانس چاپش کنم زبانش فارسی باید به انگلیسی ترجمه کنم و به ایمیل کنفرانسی که مد نظرم هست ایمیل کنم ؟ کسی می تونه راهنمایی بکنه منو
2021-09-11 15:26:00
Canada
ویزا
#انگلیسی
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#انگلیسی
ی سوال من Passport No همراه هم رو که می خواستم وارد کنم توی فرم ۱۲۹۵ اشتباه کردم حرف انگلیسی اولش رو وارد نکردم الان باید وبفرم بزنم؟ یعنی فقط ارقام رو زدم و حرف اول رو نزدم
2021-08-29 10:57:00
#Canada
[انگلیسی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
48
Views
بهتره نامه هایی که قراره از شرکت بگیریم(جاب آفر، نامه اشتغالی به کار و نامه پرداخت پورسانت)فارسی باشه و بدیم ترجمه کنن یا اینکه توی سربرگ شرکت انگلیسی بنویسن برامون و یاز به ترجمه نداشته باشه؟
2021-08-30 09:54:00
#Canada
[انگلیسی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
62
Views
نامه اشتغال به کار باید ترجمه رسمی بشه یا به انگلیسی هم باشه کافیه؟
2021-09-01 03:37:00
#Canada
[اشتغال به کار]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
برای فرم 5707 باید اسم ها رو هم به انگلیسی بنویسیم هم فارسی؟
2021-09-03 06:59:00
#Canada
[انگلیسی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
اسناد خونه و زمین که ترجمه شد کدوم فایل باید بزاریم؟ سند دفترچه ای باید همه صفحاتش رو بزارم؟ هم فارسی و هم انگلیسی؟
2021-09-03 14:20:00
#Canada
[انگلیسی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
یه دارالترجمه خوب برای ترجمه انگلیسی و آلمانی مدارک تحصیلی و روزمه های مرتبط معرفی کنید فقط جایی که تجربه داشتید و مورد تایید باشه
2021-09-04 13:18:00
#Canada
[مدارک تحصیلی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
اقای من مهم دارم: مدارکی که برای ویزا میذاریم باید حتما نسخه فارسی و انگلیسیش رو یک مترجم ترجمه کرده باشه و مهر برابر اصل داشته باشه؟ مثلا من حتما باید نسخه فارسیای که مترجم مهرزده رو اتچ کنم نه نسخه اصلیه فارسیه مدرک که دست خودمه درسته؟ (یه نسخه اصلی فارسی وجود داره یه نسخه فارسی هم هست که مترجم وقتی ترجمه میکنه رو نسخه فارسیاش هم مهر میزنه دیگه)
2021-09-04 15:28:00
#Canada
[انگلیسی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
لطفا من را راهنمایی نمایید در فایل Client information برای مدارک تحصیلی و ریز نمرات باید ترجمه انگلیسی و اصل فارسی مدارک را باهم قرار بدهیم اینجوری حجم فایل خیلی زیاد میشه من تازه در word با استفاده از compress حجم ها را کاهش میدهم
2021-09-05 16:36:00
#Canada
[ریز نمرات]
ویزا
0
Votes
0
Answers
97
Views
، ممنون میشم اگرکسی راهنمایی بتونه بکنه سپرده رو با چه عنوان (انگلیسی) میگن و گردش حساب رو با چی؟ من یه حساب جقوقم هست که گردش گرفتم، یه حساب ارزی سپرده، یه حساب ریالی سپرده (می خوام تفتیک کنمشون) فقط که عنوان My Account Balance Certificate بلدم که فکر کنم میشه مال جسابی که گردش گرفتم
2021-09-06 00:10:00
#Canada
[انگلیسی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
جاب افر باید به زبان فارسی باشه یا انگلیسی؟
2021-09-06 08:32:00
#Canada
[جاب افر]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
من (ویزای همراه) و همسرم (که پذیرش دکترای عمران- فول فاند دانشگاه تورنتو داشته) ۱۲ می سابمیت مدارک کردیم، ۸ جون بایو رو در سفارت کانادا تو رم رفتیم، چند بار گوست اپدیت هم من داشتم ولی هنوز جوابی نگرفتیم، و فقط گفتن توی «بکگراند چکه» نامه دیفر کردن شروع تحصیل رو هم دو روز پیش سابمیت کردیم من از متوجه شدم میشه درخواست نوت داد، ممکنه ما رو محبت کنید و راهنمایی کنید که چجوری باید این کار رو انجام بدیم؟ با توجه به اینکه گفتن بکگراند چکه ایا درخواست نوت ایرادی نداره؟ یک دنیا ممنون
2021-09-27 12:23:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
خیلی مهم و فوری داشتم،ممنون میشم اگه لطف کنید من رو راهنمایی بفرمائید من تور گرفتم از یک آژانسی، 4تومن پیش پرداخت دادم دیروز، ولی هنوز قراردادی امضا نکردم الان متوجه شدم که در صورت کنسلی پرواز،خودشون پرواز جایگزین میدن ولی تفاوت رو از ما میگیرن، تو نظراتی که در موردشون دیدم متوجه شدم به همین شکل از دو سه نفر400-500تومن گرفتن و چون طرفم مجبور بوده و گیر بوده تو ترکیه داده بهشون میخواستم بدونم قانونا موظف هستن کل مبلغ بیانه رو برگرونن بهم؟??
2021-09-10 14:04:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
واسه تمکن مالی دقیقا باید چیکار کرد؟ آیا واقعا چند ماه پول باید تو حساب بمونه ؟ کسی اگه تجربه ای داره لطفا من رو راهنمایی کنه اطلاعات متفاوتی دریافت کردم بعصی ها میگن ۱ روزه با چندتا حساب مختلف میشه این کار رو کرد
2021-08-29 13:50:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
61
Views
با عرض معذرت ی سوال داشتم: خواستم بپرسم برای من که تقاضای ویزای توریستی دادم، شرایط تمکن مالی به چه صورت هستش: ۱- حداقل مبلغ چقدره؟ ۲-هر چقدر بیشتر بمونه تو حساب بهتره یا تمکن یک روزه کفایت میکنه؟ ۳- مبلغ بیشتر بذارم تو حساب فایده داره یا نه؟ میشه من رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
2021-09-11 03:51:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
ممنون میشم منو راهنمایی کنید من میخوام دو هفته دیگه درخواستم رو ثبت کنم قبل از ثبت درخواست میتونم وقت بایو بگیرم؟ و اینکه آیا میشه از عکس پنج سال پیش برای ثبت درخواست استفاده کنم؟ یا حتما باید از عکس جدید استفاده کرد؟
2021-09-02 04:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-31 09:10:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
بنظرتون پر کردن ۳/۵ سال گپ تحصیلی بعد از فوق لیسانس، با خوندن زبان و کار کردن روی یک مقاله isi منطقیه؟ در صورتیکه پیدا نکردن کار رو هم به شرایط کرونا ربط بدیم؟
2021-09-03 04:08:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
52
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal