![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
با عرض معذرت ی سوال داشتم: خواستم بپرسم برای من که تقاضای ویزای توریستی دادم، شرایط تمکن مالی به چه صورت هستش: ۱- حداقل مبلغ چقدره؟ ۲-هر چقدر بیشتر بمونه تو حساب بهتره یا تمکن یک روزه کفایت میکنه؟ ۳- مبلغ بیشتر بذارم تو حساب فایده داره یا نه؟ میشه من رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
2021-09-11 03:51:00 Canada ویزا #به چه صورت![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#به چه صورت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
ترتیب چیدمان فایل کلاینت به چه صورتی هست؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنونم
2021-08-31 06:38:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
شرایط ویزا برای دانشگاه براک به چه صورته؟ از جهت رنک مشکل سازه؟
2021-09-01 10:48:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
الان ورود به کانادا به صورت توریستی به چه صورته؟ اگه لینکی یا اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم
2021-09-03 06:36:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 16:06:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 19:08:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا
2021-09-09 03:04:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا
2021-09-09 05:50:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا
2021-09-09 11:04:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada
با عرض خدمت همگی من پذیرش دکترا دارم و سالانه ۲۲۰۰۰ دلار می گیرم و شهریه هم بعهده دانشگاه هست با توجه که ما یک خانواده سه نفره هستیم، و مطابق تحقیقی که بعمل آوردم برای تمکن مالی سالیانه حداقل ۱۷۰۰۰ دلار لازمه یعنی من حتی بیشتر از این مقدار خواهم گرفت با این اوصاف برای تمکن مالی چقدر باید توی حساب بانکی من باشه که گواهی ش رو به سفارت ارایه بدم الان مشغول بارگذاری مدارک توی سایت اپلای ویزا هستم ، آیا تمکن مالی هم جز مدارک هست؟ در ضمن سند ماشین و زمین را هم ترجمه کردم، آیا میتونه کمک کنه؟ اگر بله،
2021-09-09 09:12:00 #Canada
و عرض ادب خدمت خانم سونیا و من دو دختر ۱۰ سال و ۱۶ سال دارم و میخواستم برای ویزای دانش آموزی به همراه مادرشون اقدام کنم،اما هر یک از دفاتر وعده و راههای مختلف دارند که باعث سردرگمی میشوند من در کل میخواستم بدونم واسه دختر ۱۰ ساله ام هم میتونم ویزا بگیرم و چه شرایطی میخواد؟ ممنون میشم
2021-09-02 02:37:00 #Canada
راجع به نامه تمکن مالی سوال داشتم من باید برای حساب خودم و پدرم که ساپورترم هست نامه تمکن بگیرم میخوام بدونم آیا باید تاریخ گرفتن نامه تمکن از بانک برای خودم و پدرم در یک روز باشه؟یعنی تو یه روز از هر دو حساب تمکن بگیرم؟
2021-09-04 05:57:00 #Canada
اقای بهمنی من دخترام کلاس اول و مالزی خوندن من هم گاردین ویزا داشتم از کلاس دوم تا الان هفتم هم تو ژاپن خوندن ولی مدرک تموم شده سال هفت و مدرسه مارچ بهم میده برای کدوم سال اپلای باید کرددر مدرسه کانادا ؟
2021-08-29 17:39:00 #Canada