![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من یه ماه شده که اپلای کزذم و ویزام نیومده و احتمالش هست وسط ترم بیاد شهریه یه ترم دانشگاه نیو برانزویک رو هم پرداخت کردم دانشگاه میکه کورس انلاین بردار تا نتیجش بیاد اما تا ۲۲ سپتامبر فقط اجازه ریفاند میدن از طرفی هم بعد ورود می خوام برم کالج می خوام بدونم اگه وسط ترم بیام راهی هست که شهریه رو ریفاند کرده باشم و بیام؟ نامه شهریه و enrolment نیازه؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین
2021-09-08 07:31:00 Canada ویزا #خیلی ممنون میشم![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#خیلی ممنون میشم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی یک نمونه جاب آفر به عنوان تای برگشت به ایران داره در گروه بفرسته؟ خیلی ممنون میشم???
2021-08-30 02:42:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
کسی یک نمونه جاب آفر به عنوان تای برگشت به ایران داره در گروه بفرسته؟ خیلی ممنون میشم???
2021-08-30 04:53:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
و ادمینهای بزرگوار امیدوارم شاد و ت باشین اگه کسی که کانادا زندگی میکنه و هنوز پی ار نشده باشه و یکی از اعضای خانواده خودش یا همسرش بصورت ویزیتوری وارد کانادا شده باشن و درخواست پناهندگی بدن آیا مشکلی برای پی ار شدن نفرات قبلی پیش میاد یا هیچ ربطی نداره ؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین.
2021-08-30 15:20:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
یک مشکلی برای مادرم پیش اومده ایشون اینجا ویزیتور هستن و پاسپورتش گم شده من نمیدونم باید چی کار کنم و کلا پروسش به چه شکلیه خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
2021-08-31 20:09:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
اگه کسی گروهی برای معرفی کلاهبرداران مهاجرتی داره خیلی ممنون میشم بده
2021-09-01 04:02:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
آیا گروه یا کسی رو میشناسید که از طریق دانش آموزی فرزند اقدام کرده باشه ؟ خیلی ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره اعلام کنه ایا میشه واسه فرزند هشت ساله پذیرش گرفت وویزا شد
2021-09-04 09:20:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
من ورودی پاییز کالج algonquin هستم،متوجه شدم که باید سه تا کتاب خریداری کنیم و چون من از ایران ریموت شروع کردم هم از لحاظ هزینه هم شرایط خرید انلاین مشکل دارم، خواستم بدونم کسی کمکی میتونه بکنه؟آیا راهی هست که جور دیگه ای بشه فایل کتابهارو دریافت کرد؟ مثلا دانشجویان هم رشته سال قبل رو کسی از این کالج میشناسه؟ خیلی ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید بهم کمک میکنه ??
2021-09-08 03:47:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
با عرض معذرت ی سوال داشتم: خواستم بپرسم برای من که تقاضای ویزای توریستی دادم، شرایط تمکن مالی به چه صورت هستش: ۱- حداقل مبلغ چقدره؟ ۲-هر چقدر بیشتر بمونه تو حساب بهتره یا تمکن یک روزه کفایت میکنه؟ ۳- مبلغ بیشتر بذارم تو حساب فایده داره یا نه؟ میشه من رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
2021-09-11 03:51:00 #Canada [به چه صورت] ویزا
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 07:51:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا
من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 08:09:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا
من یه سال گپ تحصیلی دارم لازمه با سابقه کار پرش کنم یا نیاز نیست؟ اگه تو سی وی نیارم سابقه کار یه ساله رو ولی برای ویزا بیارم مشکل ایجاد میکنه؟
2021-09-03 04:33:00 #Canada
دارم بنظرتون وقتی روند جواب ها از یه ماه بیشتر طول میکشه میشه بیشتر امیدوار به ویزا بودمن ۳۰ جولای بایو انجام دادم هنوز هیچ خبری نیست کسایی هم بودند همون روز باهم بودیم ریجکت شدند یا حتی دو هفته بعد از من بودند وریجکت شدند؟
2021-09-04 09:15:00 #Canada
به همگي كسي اطلاع داره ويزا همراه دانشجويي چه مدت طول ميكشه كه بياد؟ بيشتر از ٥ ماه شده ?
2021-09-30 14:18:00 #Canada
الان تمکنی که گرفتم از بانک به نرخ ازاد حساب شده که زده ۱۸۲۹۷ تومن، ولی بیرون دلار کانادا ازاد رو میگن ۲۱ هزار تومن به کدوم باید محاسبه بشه؟
2021-08-30 17:18:00 #Canada