Viewed 54 times 3 Answers
3 Reply
نه عزیزم. ربطی به اونا نداره. همه کلی وام داریم
2021-08-30 16:22:00
متشكرم?
2021-08-30 16:25:00
از کجا میخوان بفهمن؟!
2021-08-30 17:03:00

Similar Question:
#من و همسرم

من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:27:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

، به نظرتون برای تمکن مالی ویزای تحصیلی سلف فاند به همراه همسرم، حساب بلند مدت که حدود ۸ ماه از افتتاحش گذشته و به نام من و همسرمه مبلغ ۵۰۰ تومن کافیه ؟ مثلا ۱۰۰_۱۵۰ هم هفته آخر به کوتاه مدت مشترک اضافه کنیم ، با پرتفوی بورس حدود ۳۰ تومن خودم و ۱۲۰ تومن همسرم ، ممکنه لطف کنید نظرتون رو راجع به این تمکن بگید ؟ سند هم به نام داریم هم رسید دیپازیت دانشگاه.
2021-09-01 17:00:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

من چند تا سوال درباره ی درخواست ویزای همراه( اوپن ورک پرمیت) دارم اول اینکه من و همسرم همزمان با هم اپلیکیشن میفرستیم و من همراه هستم آیا لازمه تمام مدارک تحصیلی (دانشنامه ها و ریز نمرات) نفر همراه، ترجمه بشه یا فقط آخرین مدرک دانشگاهی کافیه؟ و من چهار تا شرکت کار کردم و نامه سابقه کار دارم و از آخری جاب آفر هم دارم، آخری رو ترجمه کردم آیا لازمه بقیه نامه های سابقه کار رو هم ترجمه کنم و جایی آپلود کنم؟ و اینکه نامه ای بابت هدف از سفر همراه هم باید جداگونه گذاشته بشه یا توی استادی پلن نفر اصلی ب
2021-09-06 05:31:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

علت اینکه اطلاعات بایومتریک وجود نداره چیه ؟ من و همسرم دیروز سابمیت کردیم ، هردومون از قبل بایومتریک رو انجام داده بودیم ، اما برای من وقتی وارد اکانتم میشم وجود داره و همه رو وارد کرده مثل تاریخ و شماره بایو ولی برای همسرم خالی گذاشته مثل وقتی که هنوز بایو انجام ندادی ، علتش چیه؟، چه کاری باید انجام بدم؟ ممنون
2021-09-13 04:58:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت کردیم و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 11:28:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت کردیم و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 16:03:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 23:22:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 07:51:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا

من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم اول اینکه من و همسرم ویزای توریستی داریم ایشون دو ماه دیگه میان کانادا که ویزای توریستی رو تبدیل به تحصیلی کنن پذیرش یه کالج هم گرفتن فکر کنم حداکثر سه ماه کورس زبان باید بگذرونه میخوام بدونم همزمان با زبان می تونه سابمیتش رو انجام بده ؟ چقدر سابمیت زمان میبره ؟ و اینکه به دلیل هزینه ها و عدم اجازه کار من با ایشون نمیام، میخوام بدونم اگه چند ماه بعد از ایشون بیام و درخواست پرمیت کاری رو از خاک کانادا بدم پروسه زودتر انجام میشه ؟ چقدر صدور پرمیت
2021-09-14 08:09:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا

بعد سابمیت استادی پرمیت چند وقت بعد بیو متریک میاد؟ و برای من که متاهلم جدا جدا میاد یا باهم برای من و همسرم میاد؟
2021-09-14 16:40:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

وقت بخير گروهي براي ويزاي دانش اموزي براي مونترال اگه سراغ داريد ممنون ميشم برام بفرستيد براي پسرم ميخوام پذيرش مدرسه گريد دهم براي سپتامبر ٢٠٢٢ بگيرم فكر كنم الان شروع شده اگه اطلاعاتي دارن يا گروهي ميشناسن برام بفرستن يا راهنمايي كن ممنون
2021-08-30 09:02:00 #Canada

وقت بخير من ارشد رياضى کاربردى دارم و سه سال گپ دارم, بنظرتون منطقى هست که براى مستر مجدد در رشته machine learning اقدام کنم? کسى تجربه ى مشابه داشته?
2021-09-09 14:20:00 #Canada

و وقت همگي بخير من يك سوالي داشتم من ٥ جولاي سابميت كردم، ١٢ جولاي رفتم بايو يكبار ٢٣ و يكبار ٣١ اگوست آپديت داشتم حالا امشب يه award ٥ هزارتايي از دپارتمانمون برنده شدم به نظرتون اين نامه رو وبفرم بزنم؟ يا نه؟ ميشه لطف كنيد نظراتتونو بگيد
2021-08-31 17:14:00 #Canada

من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:27:00 #Canada

ما 9Aug سابميت كرديم و نامه بايو همسرم همان روز آمده ولي براي من ( همراه ) بيش از دوهفته هست نيامده ٢١آگوست وبفرم زدم ولي هنوز جوابي نگرفتم چنین اتفاق برای کسی افتاده؟ میدونید باید چکار کنم؟
2021-08-30 10:35:00 #Canada

من 24 ساعت از سابمیت مدارک همسرم گذشته هنوز از نامه بایو خبری نیست طبیعیه؟ چقدر زمان میبره؟
2021-08-29 07:40:00 #Canada

من در حال سابميت پرونده ويزاي owpهستم و سوالي برام پيش اومده در جواب سوالات در حين ساختن اپليكيشن اون سوالي كه پرسيده بود كه همسر رو همراهي ميكنيد يا خير رو يس زدم بنابراين يه فايل proof of relationship هم ميتونم اپلود كنم الان سوال من اينه كه توي فرم family information (5707) داخل اون ستون اخر جدول كه براي همسر (و بقيه اعضاي خانواده) پرسيده will accompany you to canada? بايد اينجا هم يس رو انتخاب كنم يا خير؟ ( من الان ايران هستم و همسرم كانادا هستن ) و براي اقدام همسر بصورت جدا، فرم 5257 رو با
2021-09-05 01:33:00 #Canada