![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
0
من ادمیژن از کالج دارم و نوشته شده که مبلغ ۲ هزار دلار بپردازین تا ادمیژن بعداز ۳۰ روز اعتبار داشته باشه و این مبلغ قسمتی از شهریه ترم اول هست میخواستم بدونم که اگه درخواست ویزا رد بشه این مبلغ قابل برگشته؟
2021-10-17 08:02:00 Canada ویزایدانشجویی #میخواستم بدونم
1 Reply
بصورت عمومی دیپازیت که هیچی، شهریه ترم هم در صورت رد شدن ویزا پس داده میشه. منتهی خیلی واجبه که این موضوع رو از خود کالجتون پیگیری کنید یا بخش refund policy اگه توی سایتشون دارن بخونین تا دقیق با قوانین خودشون اشنا شین، چون ممکنه قوانین هر dli در این زمینه کمی متفاوت باشه
2021-10-17 08:28:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#میخواستم بدونم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
میخواستم بدونم توی کالج های کانادا رشه روانشناسی هست ؟ یا باید رشته پایه ای دیگه ای رو بخونم؟
2021-09-02 04:37:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
برخی از کالج ها هستن که در requirement نوشتن آیلتس حداقل 5.5 هم قبول میکنن میخواستم بدونم شانسی هست برای کسی که portfolio خوبی داره و معدلش خوبه اقدام کنه؟
2021-09-17 11:20:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
، میخواستم بدونم کسی اطلاع داره چجوری میشه با دیپلم هوانوردی ویزا تحصیلی گرفت تو کانادا؟؟ یعنی در واقع کانادا دانشجویان خارجی هم برای این رشته قبول میکنه؟
2021-10-06 17:46:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
من از ی که در اونجا دارن تحصیل میکنن سه تا میخواستم بدونم که آیا حجم دروس نسبت به ایران سنگین تره یا خیر و آیا پاس کردن دروس در اونجا نسبت به ایران سخت تره یا نه تشکر.
2021-10-17 10:52:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
من ۲۳ سالمه، ایلتس ۶.۵ دارم، یک سال دیگه دارم تا لیسانس بگیرم (رشته ی خاک شناسی) اما اصلا رشتمو دوست ندارم و نمیخوام ارشد ادامه بدم ایا عاقلانه است انصراف بدم و برای کالج اقدام کنم؟
2021-09-06 09:59:00 #Canada