Viewed 55 times 1 Answers
0
، میخواستم بدونم کسی اطلاع داره چجوری میشه با دیپلم هوانوردی ویزا تحصیلی گرفت تو کانادا؟؟ یعنی در واقع کانادا دانشجویان خارجی هم برای این رشته قبول میکنه؟
2021-10-06 17:46:00 Canada ویزایدانشجویی #میخواستم بدونم
1 Reply
بله در واقع هیچ محدودیتی برای اینکه شما برای چه رشتهای اقدام کنید وجود نداره. مثل بقیه رشتهها اول باید از یک dli پذیرش بگیرید و بعد برای ویزا اقدام کنید
2021-10-06 23:56:00

Similar Question:
#میخواستم بدونم

میخواستم بدونم توی کالج های کانادا رشه روانشناسی هست ؟ یا باید رشته پایه ای دیگه ای رو بخونم؟
2021-09-02 04:37:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

برخی از کالج ها هستن که در requirement نوشتن آیلتس حداقل 5.5 هم قبول میکنن میخواستم بدونم شانسی هست برای کسی که portfolio خوبی داره و معدلش خوبه اقدام کنه؟
2021-09-17 11:20:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

من ادمیژن از کالج دارم و نوشته شده که مبلغ ۲ هزار دلار بپردازین تا ادمیژن بعداز ۳۰ روز اعتبار داشته باشه و این مبلغ قسمتی از شهریه ترم اول هست میخواستم بدونم که اگه درخواست ویزا رد بشه این مبلغ قابل برگشته؟
2021-10-17 08:02:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

من از ی که در اونجا دارن تحصیل میکنن سه تا میخواستم بدونم که آیا حجم دروس نسبت به ایران سنگین تره یا خیر و آیا پاس کردن دروس در اونجا نسبت به ایران سخت تره یا نه تشکر.
2021-10-17 10:52:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Canada