Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#فاند

سایتی هست که تمامی فاند ها و اسکالرشیپ هارو بصورت اپدیت داشته باشه؟ (برای تمام مقاطع)
2021-09-03 14:16:00 #Canada [اسکالرشیپ] ویزایدانشجویی

این درسته که اساتید سن بالا حوصله ی اسکایپ ندارن ؟ و معمولا فاند نمیدن؟
2021-09-08 13:24:00 #Canada [فاند] ویزایدانشجویی

وقتی وارد کانادا و دانشگاه شدیم آیا بدون اینکه هنوز عملکردی از خودمون تو دانشگاه نشون بدیم و یا تیچر اسیستنت بشیم میتونیم به روش های خاصی از اساتید درخواست فاند کنیم تو خود دانشگاه؟ چه راه هایی وجود داره تا استاد رو تحت تاثیر قرار بدیم و آیا میشه فیش حقوقی ترجمه شده ی پدر و مادر رو نشون بدیم و ببینن که حقوق کمه و به خاطر مسئله ی مالی به ما فاند بدن؟میشه اینطور؟
2021-09-08 13:59:00 #Canada [پدر و مادر] ویزایدانشجویی

كسي ميدونه كه ايا بدون ريسرچ و فقط با نمرات بالا و دريافت توصيه نامه از دانشگاه مقطع قبلي ميشه براي مقطع ارشد رشته هاي بيزنس فاند گرفت؟
2021-09-09 04:27:00 #Canada [مقطع ارشد] ویزایدانشجویی

سوالم این هست که برای سلف فاند هم باید به اساتید برای پذیرش دانشگاه ایمیل زد یا نه و در صورتی که من به دانشگاه اعلام کنم سلف فاند میخوام آیا بهتر بهم پذیرش میدن یا اینکه تاثیر منفی داره؟
2021-09-12 03:42:00 #Canada [سلف فاند] ویزایدانشجویی

کالج ریفاند میکنه اگر ثبت نام نکنیم؟ اگر کسی از اطلاعی داره یا تجربشو داره مممنون میشم پاسخ بده
2021-09-16 11:18:00 #Canada [فاند] ویزایدانشجویی

، گروهی برای گرفتن فاند و.. هست؟ اگر هست میشه لطفا لینکشو بذارید?
2021-09-18 07:58:00 #Canada [فاند] ویزایدانشجویی

لطفا اگر اطلاعات خوبی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم? من و همسرم چند ساله به فکر مهاجرت از طریق تحصیل همسرم هستیم در حال حاضر همه کارهامون و کردیم و آماده اپلای هستیم هزینه ها رو خودمون میخوایم پرداخت کنیم و دنبال فاند نیستیم اینو شنیدم که ویزاهای تحصیلی شرایط مطلوبی نداره آیا این درسته؟ دست نگه داریم مسیرهای دیگه رو امتحان کنیم یا اپلای کنیم و بریم برای ویزا؟
2021-09-21 11:26:00 #Canada [من و همسرم] ویزایدانشجویی

من لیسانس حقوق از دانشگاه قم دارم با معدل ۱۵/۶۰ دیپلم ریاضی دارم و معدلم دیپلمم پایینه و ۵ سال پیش گرفتم، به نطرتون احتمال داره توی رشتههای مربوط به کامپیوتر لیسانس مجدد بخونم؟؟ از نظر فاند و بورسیه چقدر شانس گرفتن دارم؟
2021-09-27 08:48:00 #Canada [دانشگاه] ویزایدانشجویی

، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، حقیقت خیلی ساپورت مالیم قوی نیست ،واسه کالج و دانشگاه ساپورت مالی تا چ مدت از طول رشته رو باید بتونه کاور کنه؟ میترسم واسه یه رشته اقدام کنم بعد واسه دلایل مالی رد بشم
2021-09-16 09:27:00 #Canada

من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada

من دوباره تو این گروه سوالمو مطرح کردم اما فک کنم وقت مناسبی نبوده تحقیق کردم سیستم کالج با دانشگاه تو کانادا زمین تا آسمون متفاوته، خواستم برای دوره ۴ ساله لیسانس بیولوژی یا زیست شناسی تحقیق کنم اما دیدم فقط یه دوره ۲ ساله داره اما دانشگاه ۴ سالست، جالبه همین پروگرم بیولوژی تو کالج هایی مث سنکا و هامبر و پیدا نکردم اما تا اینترنت زدن بهترین کالج ها برای زیست شناسی هستن!? کشی اگر با این سیستم آشنایی داره یا تجربه ای داره ممنون میشم توضیح بده.
2021-09-07 17:28:00 #Canada

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Canada

میخواستم برای دوره ۴ ساله بچلر بیولوژی برای کالج اقدام کنم اما اصلا پروگرم بیولوژی نداشت ی کالج دیگم دیدم ۳ سال بود دورش، کلا سیستم کالج عجیبه یکم توضیح بدید قضیه از چه قراره ممنون میشم
2021-09-06 02:34:00 #Canada