Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزایدانشجویی
Viewed 46 times 0 Answers
0
کسی نمونه ایمیل به استاد و SOP (انگیزه نامه) به استاد برای پذیرش Masterرشته برق و کامپیوتر سراغ دارن ممنون میشم کمک کنید?
2021-09-16 10:58:00
Canada
ویزایدانشجویی
#استاد
0
Votes
0
Answers
46
Views
Similar Question:
#استاد
از چه تاریخی میتونیم دنبال استاد باشیم و ایمیل بزنیم، همیشه میشه یا ددلاین خاصی داره؟
2021-08-31 12:27:00
#Canada
[استاد]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
47
Views
وقتی وارد کانادا و دانشگاه شدیم آیا بدون اینکه هنوز عملکردی از خودمون تو دانشگاه نشون بدیم و یا تیچر اسیستنت بشیم میتونیم به روش های خاصی از اساتید درخواست فاند کنیم تو خود دانشگاه؟ چه راه هایی وجود داره تا استاد رو تحت تاثیر قرار بدیم و آیا میشه فیش حقوقی ترجمه شده ی پدر و مادر رو نشون بدیم و ببینن که حقوق کمه و به خاطر مسئله ی مالی به ما فاند بدن؟میشه اینطور؟
2021-09-08 13:59:00
#Canada
[پدر و مادر]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
45
Views
اساتید کدوم کشورها بهتر پذیرش میدن ؟آیا اساتید اروپایی و آمریکایی سخت تر پذیرش میدن ؟ بهتره بیشتر سمت چه استادایی از لحاظ ملیت بریم؟
2021-09-12 06:05:00
#Canada
[استاد]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
42
Views
من میخوام از داخل کانادا برای استادی پرمیت اقدام کنم (پذیرش از کالج) علیرغم اینکه ایلتس دارم میگن برای اپلای برای استادی پرمیت از داخل کانادا باید کورس زبان بگذرونم آیا این موضوع موثقه؟
2021-09-12 12:20:00
#Canada
[از داخل کانادا]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
46
Views
زمانیکه تو استادی پرمیت در قسمت conditions این مطلب باشه: -MUST BE IN ATTENDANCE AT UNIVERSITY- MASTER'S DEG.APPROVED PURSUANT TO THE IMMIGRATION REGULATIONS ایا امکان تغییر از دانشگاه بهکالج وجود نداره؟ یا باید به اداره مهاجرت درخواست داد؟ و اینکه ممکنه درخواست رد شه؟
2021-09-14 23:24:00
#Canada
[استادی پرمیت]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
49
Views
دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00
#Canada
[میخواستم بدونم]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
48
Views
ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه الان من از سنکا و جورج بروان پذیرش گرفتم رشته ها یکسانه فقط سنکا co op داره ولی جورج بروان نداره الان من برا کدوم ثبت نام کنم بهتره؟ مورد بعدی اینکه من پذیرش اینترنشنال اکادمی سنکا رو دارم، میگن استادای اونجا بیشتر Indian هستن، که من حس میکنم بخاطر لهجه اشون اذیت بشم جورج بروان هم همینطوره؟ استاداش چطورن؟
2021-09-17 18:12:00
#Canada
[کسی اطلاعاتی داره]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
43
Views
، کسی می تونه منو راهنمایی کنه میخوام بدونم اگر اپلیکیشن برای سپتامبر آینده قبول بشه و اوایل آذر پرونده استادی پرمیت رو سابمیت کنم، ممکنه مثلا ویزا برای حدود اردیبهشت صادر بشه، از نظر فاصله زمانی که با شروع ترم سپتامبر داره می پرسم
2021-09-21 10:17:00
#Canada
[استادی پرمیت]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
44
Views
من نیاز به یه کمکی دارم من ارشد مهندسی صنایع هستم که ۳ سال پیش درسم تموم شده الان میخوام برای ارشد مجدد اقدام کنم ولی مثلا رشته هایی مثل مدیریت منابع انسانی یا مدیریت پروژه مد نظرمه که بتونم تو استادی پلن توجیه کنم ارشد مجدد خوندنمو گپ تحصیلیمم میتونم از طریق شرکت پر کنم بنظرتون برای ارشد مجدد خوندن ، این رشته هایی که گفتم اکیه ؟ کسی هست که اطلاعی داشته باشه تو این زمینه؟
2021-09-22 05:53:00
#Canada
[ارشد مهندسی صنایع]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
45
Views
و به استادی ایمیل زدم این جواب رو داده? thanks for your interest Can you please send me %, GPA, institutions and proposed research questions only in the body of an email معنی اون درصد % منظورش اینه که جزو چند درصد رشته بودم ؟یا نمره هر درس رو به صورت درصد دربیارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-23 15:32:00
#Canada
[استاد]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
50
Views
دوستتان کسی نمونه جاب افر داره برا من بفرسته لطفا ممنونم
2021-10-11 09:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
نمونه ایمیلی دارین واسه پیگیری وضعیت بررسی پرونده پذیرش؟ چون جواب پذیرشم بعد از 2 ماه هنوز نیومده و تو مرحلهpre-Screening هست.
2021-09-27 05:34:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
من تا الان برای سال بعد حدود 50 تا ایمیل به اساتید مختلف زدم ولی هیچ کدوم جواب حتی منفی هم به ایمیلام نمیدن طبیعیه این مورد یا یه جای کارم میلنگه؟
2021-10-13 10:02:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
و به استادی ایمیل زدم این جواب رو داده? thanks for your interest Can you please send me %, GPA, institutions and proposed research questions only in the body of an email معنی اون درصد % منظورش اینه که جزو چند درصد رشته بودم ؟یا نمره هر درس رو به صورت درصد دربیارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-23 15:32:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
از چه تاریخی میتونیم دنبال استاد باشیم و ایمیل بزنیم، همیشه میشه یا ددلاین خاصی داره؟
2021-08-31 12:27:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
من دوباره تو این گروه سوالمو مطرح کردم اما فک کنم وقت مناسبی نبوده تحقیق کردم سیستم کالج با دانشگاه تو کانادا زمین تا آسمون متفاوته، خواستم برای دوره ۴ ساله لیسانس بیولوژی یا زیست شناسی تحقیق کنم اما دیدم فقط یه دوره ۲ ساله داره اما دانشگاه ۴ سالست، جالبه همین پروگرم بیولوژی تو کالج هایی مث سنکا و هامبر و پیدا نکردم اما تا اینترنت زدن بهترین کالج ها برای زیست شناسی هستن!? کشی اگر با این سیستم آشنایی داره یا تجربه ای داره ممنون میشم توضیح بده.
2021-09-07 17:28:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal