Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#تجربه

در مورد job validation test تجربه ای دارید که به چه صورت هست؟ برای استخدام تو یه شرکت این تست رو دارم و اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم، ممنون میشم کمکم کنید?
2021-08-31 22:25:00 #Canada [به چه صورت] کار

برای کار تو یه فروشگاه نمایندگییه برند آرایشی و skin care رزومه داده بودم بهم جواب دادن که فردا میخوان تلفنی باهام صحبت کنن کسی تجربه ای داره؟ تورنتویی ها تو اینجور مواقع چی میپرسن چی میگن ؟
2021-09-03 21:33:00 #Canada [تورنتو] کار

یه دارالترجمه خوب برای ترجمه انگلیسی و آلمانی مدارک تحصیلی و روزمه های مرتبط معرفی کنید فقط جایی که تجربه داشتید و مورد تایید باشه
2021-09-04 13:20:00 #Canada [مدارک تحصیلی] کار

من برا والمارت چند تا جاب اپلای کرده بودم، دو تا مصاحبه دعوت شدم که یکیش رو اصلا اپلای نکرده بودم! اطلاع دارید فرایندشون چجوریه ؟ میشه مثلا بر اساس رزومه خودشون تشخیص داده باشن برا این جاب کوالیفای هستی دعوت کنن مصاحبه یا اشتباه شده کلا ؟! ی که تجربه دارن مخصوصا جناب شریف ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-09-10 14:13:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] کار

با خدمت کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ برای کار درفتری در کانادا، چه نرمافزارهایی رو باید بلد باشیم؟ کسی تجربه داره؟ باتشکر
2021-09-11 01:45:00 #Canada [کانادا] کار

کلی اینکه توی سایت ها مثلا indeed و در اگهی های استخدام، جزو ریکوایرمنت ها مینویسه : تجربه و سابقه کاری 3 سال ، منظورش 3سال کانادایی هست یا نه اگه سابقه کار از ایران با استعلام و سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی قبول میکنن ؟؟ اکثر کارها زده تجربه کار اگه کانادایی منظورشون باشه که خیلی سخت میشه پوزیشن کاری پیدا کرد.
2021-09-14 05:40:00 #Canada [بیمه تامین اجتماعی] کار

بر اساتید و با تجربه میشه لطف کنید در مورد مالیات حقوق توضیح بدین که چند درصد هست؟ و اینکه برای افرادی که حداقل حقوق پایه میگیرن و در سال جمع دریافتشون کمتر از ۲۵۰۰۰ تا میشه آیا معافیتی وجود داره یا نه
2021-09-16 21:05:00 #Canada [تجربه] کار

ی که تجربه مصاحبه والمارت دارند چجوری میشه پیگیری کرد نتیجه مصاحبه رو ؟ چند روز طول میکشه اگه جوابشون مثبت یا منفی باشه ؟
2021-09-18 14:19:00 #Canada [طول میکشه] کار

کسی تجربه مصاحبه تلگرام چت داره ؟ چیز مرسومی هست ؟ من یه شرکتی که براش اپلای کرده بودم اول یه اسمس داد برا مصاحبه اسم شرکت رو تو تلگرام سرچ کن و با مدیر HR مصاحبه میشی و چند تا سوال از تخصص و توانایی هام پرسیدن و در نهایت گفت برای این جاب پذیرفته شدی بعد هم پیام های خودش رو پاک کرد و delete account شد این طبیعیه ؟!
2021-09-20 14:13:00 #Canada [چند تا سوال] کار

خدمت من برای یه کاری تو Fedex اپلای کردم بعد ۱ روز یه ایمیل اومد که به یک سری سوالات انلاین باید جواب بدی در مورد ساعت کاری وحجمکاری اینا بعد اون یه ایمیل اومد از که برای چککردن سابقه criminal یک فرمیهست پر کنید که توش SIN number هم میخواست بعد یه نفر زنگ زد گفت ایمیلی فرستادیم لطفا پر کنید و فلان آیا کسی تجربه کار یا اپلای اینجا داره؟ من از کجا بدونم اینایمیلا معتبره؟ از ایندید هم اپلای کردم
2021-09-27 16:28:00 #Canada [کار] کار

برای کار تو یه فروشگاه نمایندگییه برند آرایشی و skin care رزومه داده بودم بهم جواب دادن که فردا میخوان تلفنی باهام صحبت کنن کسی تجربه ای داره؟ تورنتویی ها تو اینجور مواقع چی میپرسن چی میگن ؟
2021-09-03 21:33:00 #Montreal

در مورد job validation test تجربه ای دارید که به چه صورت هست؟ برای استخدام تو یه شرکت این تست رو دارم و اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم، ممنون میشم کمکم کنید?
2021-08-31 22:25:00 #Montreal

از همکاران محترم دندانپزشک کسی تو گروه هست قصد مهاجرت داشته باشه یا مهاجرت کرده باشه؟
2021-09-05 05:34:00 #Montreal

ی داشتم کار در رده های مختلف بانکی مثل rbc در چه ناکی دسته بندی میشه؟ چجوری میتونم موقعیت شغلی رو چک کنم که در چه ناکی هست؟
2021-08-29 09:16:00 #Montreal